babynazam مدیر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 110 عنوان آزمایش بتا | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 27 پست من امروز آزمایش بتا HCG دادم الانم سه هفته و دو روز هستم مقدار بتام 37 به نظرتون حاملگیم خارج از رحم ؟کمکم کنید لطفا 1397/02/06 | 18:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
babynazam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 110 من تا سه ماه استراحت مطلق بودم الان ي كم راه افتادم استراحت كن درست ميشي عزيزم لکه ببینیمتون قهوه ای بود یا صورتی؟چند روز لک دیدین؟من با یه ماما مشورت کردم گفت به احتمال زیاد سقط میشه چون بتا خیلی پایین شما بعد 48 ساعت آزمایش رو تکرار کردی؟
تبسمي عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 لکه ببینیمتون قهوه ای بود یا صورتی؟چند روز لک دیدین؟من با یه ماما مشورت کردم گفت به احتمال زیاد سقط ... قهوه ايهروز موعدم ،ي هفته بعدشالان چند هفته اي؟از موعدت گذشته؟؟ نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
babynazam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 110 نه خوبه واسه منم کم بود عددش زود آزمایش دادی شما هم لکه بینی دارین؟بتا تون چقدر بود؟
babynazam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 110 قهوه ايه روز موعدم ،ي هفته بعدش الان چند هفته اي؟از موعدت گذشته؟؟ الان از اولین روز قاعدگی میشم پنج هفته و دو. روز خیلی کمرم درد میکنه امروز لکه بینیم مثل خون ابه اس و صورتی روزی دوتا هم شیاف استفاده میکنم
babynazam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 110 الان از اولین روز قاعدگی میشم پنج هفته و دو. روز خیلی کمرم درد میکنه امروز لکه بینیم مثل خون ابه اس ... از روز اول که قرار بود پریود بشم لک میبینم الا دقیقا 10 روز که لکه بینی دارم
تبسمي عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 پست اول گفتين سه هفته🤔خواهرم خون قرمز ميومد براش ولي با شياف برطرف شداگه امروز ازمايش دادين ك اره بتاتون پايينه متاسفانه نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
babynazam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 110 پست اول گفتين سه هفته🤔 خواهرم خون قرمز ميومد براش ولي با شياف برطرف شد اگه امروز ازمايش دادين ك ا ... از لقاح سه هفته اس میگذره ولی عز قاعدگی حساب میکنی پنج هفته اس
تبسمي عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 از لقاح سه هفته اس میگذره ولی عز قاعدگی حساب میکنی پنج هفته اس دو روز ديگه باز تكرار كن عزيزمان شاءالله ك مشكلي نيست🌹🌹 نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
babynazam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 110 دو روز ديگه باز تكرار كن عزيزم ان شاءالله ك مشكلي نيست🌹🌹 دعا کن برام غزیزم
babynazam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 110 دو روز ديگه باز تكرار كن عزيزم ان شاءالله ك مشكلي نيست🌹🌹 سلام خوبی؟تبسمی جان بتام رسید بع 16. و سقط شد
تبسمي عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 سلام خوبی؟تبسمی جان بتام رسید بع 16. و سقط شد سلام عزيزززمبميرم برات😣غصه نخور ان شاءالله ماه بعدحتما ي حكمتي توش بوده گلم😘😘 نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
babynazam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 110 سلام عزيزززم بميرم برات😣 غصه نخور ان شاءالله ماه بعد حتما ي حكمتي توش بوده گلم😘😘 قربونت .خدا نکنه عزبرم.توکل بر خدا