2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد میگم دارو بهم انتی بیوتیک داده وقتی میخورمشون با اب اب میزنه به لبهام عیب نداره ؟

نه طوری نیست ولی تا سه روز سعی کن حموم نری و به صورتت محکم آب نزنی رژلبم نزن فعلا که زودتر کبودی و ایناش بره ویتامین سی ام باعث میشه کمتر جذب بشه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
چ مارکی زدیخوب بود عایا

راستش میرم پیش دوستام میگم یه مارک خوب بزن دیگه نمیپرسم چی زدی

فقط واسه لبم یادمه استایلج زد

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

نه دیشب زدم که سه شنبه بوده بنظرت کی برم حموم؟

بنظرم تا جمعه صبر کن 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
باشه نمیرم تا جمعه ظهر بعد بنظرت رفتم با صابون بچه اروم بشورمش؟

طوری نیس ولی خب سعی کن خیلی دستش نزنی حالا چرا میخوای بشوریش؟

طوری نیس ولی خب سعی کن خیلی دستش نزنی حالا چرا میخوای بشوریش؟

گفتم مثلا سرم رو که میشورم کف میاد تو صورتم الوده نباشه بره رو لبام

خیلی ادم ترسو هستم خیلی