بعد میگم دارو بهم انتی بیوتیک داده وقتی میخورمشون با اب اب میزنه به لبهام عیب نداره ؟
نه طوری نیست ولی تا سه روز سعی کن حموم نری و به صورتت محکم آب نزنی رژلبم نزن فعلا که زودتر کبودی و ایناش بره ویتامین سی ام باعث میشه کمتر جذب بشه
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
راستش میرم پیش دوستام میگم یه مارک خوب بزن دیگه نمیپرسم چی زدی
فقط واسه لبم یادمه استایلج زد
نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...