2777
2789
عنوان

رفته بودم دکتر قلب

259 بازدید | 37 پست

رفته بود تا دارو هامو بنویسه یکم زودتر رفتم نشستم داخل بعد منشی اومد ب دکتر گفت یکی از مریضای دیروزتون اومده مثل اینکه داروهاشو اشتباه نوشتین بعد دکتر گفتش کیه منشی گفت ی پیرزن دکتر برگشت گفت ردش کن بره حوصلشو ندارم😐بعد یک مرده اومد که از رشت اومده بود دکتر میشناختش قشنگ نزدیک دو ساعت با اون مرده بگو بخند میکرد و آدرس ویلا می‌گرفت اونوقت مریضا دوساعت بیرون الاف بودن من که خودم هر بار میرم مطبش انقد منتظر میمونم آخرش با گریه میام خونه😐بعد که نوبت من شد داشت اکو و نوار قلبمو نگاه میکرد یهو دستشو برد مینی اسکارفی که پوشیده بود و کشید پایین گفت کی از این کوفت راحت میشیم😐😂

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀https://daigo.ir/secret/21881003623

ازاین دسته دکترا متنفرم . 

دکتری ک برا وقت و سلامتی بیمار ارزشی قاعل نیس نباید حتی پاتو مطبش بذاری

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازاین دسته دکترا متنفرم . دکتری ک برا وقت و سلامتی بیمار ارزشی قاعل نیس نباید حتی پاتو مطبش بذاری

وقتی تنها متخصص منطقه باشه غرور برش میداره...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

چرا😐😂

منم میرم دکتر همین اتفاقایی که گفتی پیش اومد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

ازاین دسته دکترا متنفرم . دکتری ک برا وقت و سلامتی بیمار ارزشی قاعل نیس نباید حتی پاتو مطبش بذاری

خیلی خوب بنظر میومد ولی با این رفتارش منم حالم ازش بهم خورد 

وقتی تنها متخصص منطقه باشه غرور برش میداره...

دقیقا 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

به اینا مراجعه نکنید 

وجدان کاری ندارن و امکان تجویز اشتباه هم هست

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

دوره ی درمان بیماری‌ها تو کانال تنها مسیر آرامش عضو شو راهکارهای تقویت قلب و هر مشکل دیگه ای که باشه اونجا راهکار میده درمان میشی ان شاءالله 

خیلی از این دکترا چیزی بارشون نیست و بیشتر دنبال پول هستن و داروهای علکی نوشتن 

به اینا مراجعه نکنید وجدان کاری ندارن و امکان تجویز اشتباه هم هست

وای دقیقا من تو بیمارستان رجایی تهران تحت درمانم ولی هربار برا داروهای نمیتونم برم اونجا باید متخصص قلب شهرمون بنویسه که این خانومه بعد تهران به من گفتن اصلا ورزش های رزمی و.... کار نکنم ولی این دکتره گیر داده بود برو کاراته ای چیزی ثبت نام کنم برا روحیه است خوبه