رفته بود تا دارو هامو بنویسه یکم زودتر رفتم نشستم داخل بعد منشی اومد ب دکتر گفت یکی از مریضای دیروزتون اومده مثل اینکه داروهاشو اشتباه نوشتین بعد دکتر گفتش کیه منشی گفت ی پیرزن دکتر برگشت گفت ردش کن بره حوصلشو ندارم😐بعد یک مرده اومد که از رشت اومده بود دکتر میشناختش قشنگ نزدیک دو ساعت با اون مرده بگو بخند میکرد و آدرس ویلا میگرفت اونوقت مریضا دوساعت بیرون الاف بودن من که خودم هر بار میرم مطبش انقد منتظر میمونم آخرش با گریه میام خونه😐بعد که نوبت من شد داشت اکو و نوار قلبمو نگاه میکرد یهو دستشو برد مینی اسکارفی که پوشیده بود و کشید پایین گفت کی از این کوفت راحت میشیم😐😂
وای دقیقا من تو بیمارستان رجایی تهران تحت درمانم ولی هربار برا داروهای نمیتونم برم اونجا باید متخصص ...
درسته سختت میشه اما قلب و سلامتی شوخی نیست
برو متخصص شهر دیگه
اما پیش این بی وجدان نرو
منم یه دکتر رفتم با اطمینان میگفت فلان بیماری رو داری وقتی هم بهش گفتم اشتباه کرده با بی ادبی گفت برو پیش همون بیسوادی که اینارو بهت گفته😐
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
درسته سختت میشه اما قلب و سلامتی شوخی نیستبرو متخصص شهر دیگه اما پیش این بی وجدان نرو منم یه دکتر رف ...
من بیماری قلبیم مادرزادیه ولی چهار سال پیش متوجه شدیم
تنگی نفس و تپش قلب و درد قفسه سینه داشتم رفتم پیش همین دکتره گفت برو پیش دکتر معده قلبت مشکلی نداره😐بعد دیگه مرکز استان رفتم دکتر مشخص شد که بیماری قلبی دارم
من بیماری قلبیم مادرزادیه ولی چهار سال پیش متوجه شدیمتنگی نفس و تپش قلب و درد قفسه سینه داشتم رفتم پ ...
امثال اینا فقط پول واسشون مهمه
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)