2777
2789
عنوان

رفته بودم دکتر قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 37 پست
وای دقیقا من تو بیمارستان رجایی تهران تحت درمانم ولی هربار برا داروهای نمیتونم برم اونجا باید متخصص ...

درسته سختت میشه اما قلب و سلامتی شوخی نیست

برو متخصص شهر دیگه 

اما پیش این بی وجدان نرو 

منم یه دکتر رفتم با اطمینان میگفت فلان بیماری رو داری وقتی هم بهش گفتم اشتباه کرده با بی ادبی گفت برو پیش همون بیسوادی که اینارو بهت گفته😐

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره ی درمان بیماری‌ها تو کانال تنها مسیر آرامش عضو شو راهکارهای تقویت قلب و هر مشکل دیگه ای که باشه ...

ممنونم ولی من تو تهران شهید رجایی تحت درمانم پیش این دکتر میرم فقط دار هامو بنپیسه

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀https://daigo.ir/secret/21881003623

درسته سختت میشه اما قلب و سلامتی شوخی نیستبرو متخصص شهر دیگه اما پیش این بی وجدان نرو منم یه دکتر رف ...

من بیماری قلبیم مادرزادیه ولی چهار سال پیش متوجه شدیم

تنگی نفس و تپش قلب و درد قفسه سینه داشتم رفتم پیش همین دکتره گفت برو پیش دکتر معده قلبت مشکلی نداره😐بعد دیگه مرکز استان رفتم دکتر مشخص شد که بیماری قلبی دارم

من بیماری قلبیم مادرزادیه ولی چهار سال پیش متوجه شدیمتنگی نفس و تپش قلب و درد قفسه سینه داشتم رفتم پ ...

امثال اینا فقط پول واسشون مهمه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

متاسفم که تجربه بدی داشتی عزیزم 

بیماریتون چیه؟ 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

افتادگی دریچه میترال و سوراخ دهلیزی

ان شاءالله که بهتر بشی عزیزدلم 

منم چندمدل ناراحتی قلبی دارم، متوجهم که تو اون شرایط دکتر هم بی‌اعصاب باشه چقدر می‌تونه اذیت کننده باشه 

دارو چی مصرف می‌کنی؟ 

چه علائمی داری؟ 

درجه پرولاپس میترال چنده؟ 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

ان شاءالله که بهتر بشی عزیزدلم منم چندمدل ناراحتی قلبی دارم، متوجهم که تو اون شرایط دکتر هم بی‌اعصاب ...

ممنونم گلی همچنین 💞 

آرترستان و پروپانول آرترستان خیلی گرونه 

تنگی نفس درد قفسه سینه ضربان قلب شدید

ممنونم گلی همچنین 💞 آرترستان و پروپانول آرترستان خیلی گرونه تنگی نفس درد قفسه سینه ضربان قلب شدید

ان شاءالله که بهتر بشید عزیزم 

ضربانتون بالاست؟ یا تپش قلب دارید؟ پرانول بهتر نکرده؟ 

ان شاءالله که بهتر بشید عزیزم ضربانتون بالاست؟ یا تپش قلب دارید؟ پرانول بهتر نکرده؟

قربونت ممنوننن

آره خیلی انقد بالاست که خودم حسش می‌کنم حتی گاهی وقتی دراز کشیدم ی لیوان میذارم رو قلبم با ضربات چنان تکون میخورهههه

پروپانول چهل میخورم بهتره ولی خوب خوب نیس