2777
2789
عنوان

بنظرتون تعریفای اینجا همش دروغه🗿❔

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 62 پست
بله بعضی زنای سایت اکثرا چاپلوسن و از چاپلوسی خوششون میاد کسی حرف حق بزنه میزیزن سرش عین سگ هار همون ...

اینجا که کسی کسیو نمیشناسه😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

بله بعضی زنای سایت اکثرا چاپلوسن و از چاپلوسی خوششون میاد کسی حرف حق بزنه میزیزن سرش عین سگ هار همون ...

چقد دلت پره

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا منم عکس گذاشتم همه ازم تعریف کردن خودم باورم نمیشد😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من گاهی که نمیتونم نظر بدم میرم روم نمیشه البته اونقدر همه جا عکس های فیلتتر دار دیدیم توقع بالا رفت ...

کار خوبی میکنی 

هیچوقت برخلاف واقعیت نظر نده بخودت ظلم کردی بخاطر خشنودی بقیه نقش بازی نکن 

عادت میکنی به چاپلوسی و زیا و دورویی

کاری نداره کهی تاپیک بزن با اعتماد بنفس از خودت تعریف کن و بگو خیلی خوشگلم اگه کل عیب و ایرادای نداش ...

دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙

اگه بگی من زشتم خاک تو سرم کاش بمیرم😭کامنتا پر از تعریف و تمجید 

اگه بگی بیایید همه بهم میگن خوشگلی🤭کامنتا تخریب و نفرت پراکنی 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اگه بگی من زشتم خاک تو سرم کاش بمیرم😭کامنتا پر از تعریف و تمجید اگه بگی بیایید همه بهم میگن خوشگلی� ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙

چرا فکر کردی مذهبیا خرافاتین که گفتی مذهبیا و خرافاتیا نیان تو تاپیکت؟؟ امضات.برام سوال شد فقط

منم از مذهبیای خرافاتی خوشم نمیاد همشون مشکل درست میکنن 

خیلیم اهل فریب و دروغن 

اعتقادشون اینه به افراد سست دین دروغ بگی پیش خدا ثواب داره 

بزار من کلاااا خیلی رکم حتی طرف دلشم بشکنه حقیقتو میگم😂

تگت میکنم چند مدت دیگه🤡

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

اگه بگی من زشتم خاک تو سرم کاش بمیرم😭کامنتا پر از تعریف و تمجید اگه بگی بیایید همه بهم میگن خوشگلی� ...

بچها هرجا میرم ده نفر منو از مامانم خواستگاری میکنن بییاد عکسمو بزارم🤡🤡🤡

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بزار من کلاااا خیلی رکم حتی طرف دلشم بشکنه حقیقتو میگم😂

تو بخودت خیانت نمیکنی حقیقتو میگی 

اهل ماست مالی و ریا نیستی 

حالا کاری به تاپیک‌استارتر ندارم کلا از ادمای چاپلوس زبونباز فریبکار و اهل تعریف های دروغی دوری کنید 

اینا شهامت گفتن حقیقت و شنیدن حقیقت ندارن 

توسوان شر بپا میکنن