2777
2789
عنوان

بنظرتون تعریفای اینجا همش دروغه🗿❔

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 62 پست
تو بخودت خیانت نمیکنی حقیقتو میگی اهل ماست مالی و ریا نیستی حالا کاری به تاپیک‌استارتر ندارم کلا از ...

من بعضی وقتا ی دخترخشگل میبینم بهش میگم ک خوشگله ولی چن روز دیگ میبینمش ک مثلا خشگل نیست

پشیمون میشم از حرفی ک زدم😐🤣😂

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو بخودت خیانت نمیکنی حقیقتو میگی اهل ماست مالی و ریا نیستی حالا کاری به تاپیک‌استارتر ندارم کلا از ...

اما مرز بین رک بودن و بیشعوری واقعا باریکه 

اگه اسی عکس بذاره و سلیقه من نباشه بشینم قیافه شو بکوبم فردا جلو آیینه به خودش مثل قبل نگاه می‌کنه ؟!

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

کاری نداره کهی تاپیک بزن با اعتماد بنفس از خودت تعریف کن و بگو خیلی خوشگلم اگه کل عیب و ایرادای نداش ...

اره اگ زشت باشی که قهوه ایت میکنن ولی اگ خوشگل باشی میگن خوشگلی ولی بخاطر اینکه از خودت تعریف کردی فحشت میدن خخخ

اما مرز بین رک بودن و بیشعوری واقعا باریکه اگه اسی عکس بذاره و سلیقه من نباشه بشینم قیافه شو بکوبم ف ...

نشین قیافشو بکوب مگه سادیسم داری 

یا نظر نده یا بگو معمولی هستی یا از ده چهرت بنظر من مثلا ۵ یا ۹ 

ولی دروغ تحویل کسی ندیم 

کسیو فریب ندیم 

اره اگ زشت باشی که قهوه ایت میکنن ولی اگ خوشگل باشی میگن خوشگلی ولی بخاطر اینکه از خودت تعریف کردی ف ...

من تا حالا ندیدم کسی خوشگل باشه و بهش بگن خوشگلی همش دوس دارن حال طرفو بگیرن

کسی ک تاپیک میزنه میگه خوشگلم رو الکی تخریب میکنن 

کسیم که بگه زشتم رو الکی بهش پر و بال میدن و میگن خوشگلی

دقیقا مثل دنیای واقعی آدما چشم ندارن خوشحالی و خوشبختی کسیو ببینن فقط تا وقتی باهات خوبن که از خودشون بدبخت تر باشی

اما مرز بین رک بودن و بیشعوری واقعا باریکه اگه اسی عکس بذاره و سلیقه من نباشه بشینم قیافه شو بکوبم ف ...

تو فکر میکنی گفتن حقیقت یعنی گستاخی 

تو همه مسائل همیشه اون چیزی که مدنظرت بگو 

حالا استارتر درباره چهره تاپیک‌زده من در مورد همه مسائل میگم 

وقتی کسی نظر بقیرو میخواد و خودش علاقه داره نظر بقیرو بدونه بهش حقیقتو بگیم بجای فریبکاری و سرکار گذاشتن طرف با یمشت دروغ 

من تا حالا ندیدم کسی خوشگل باشه و بهش بگن خوشگلی همش دوس دارن حال طرفو بگیرنکسی ک تاپیک میزنه میگه خ ...

چرا من دیدم بهش میگن خوشگلی ولی ویژگی های شخصیتی رو بروش میارن و نصیحتش میکنن

من تا حالا ندیدم کسی خوشگل باشه و بهش بگن خوشگلی همش دوس دارن حال طرفو بگیرنکسی ک تاپیک میزنه میگه خ ...

بخاطر فرهنگ دورویی متاسفانه 

ادما نظر واقعیشونو نمیگن چون یسری ادم سادیسمی میریزن سرش 

چند روز پیش ینفر تاپیک‌زد راهنمایی خواست منو چند تا خانم دیگه حقیقتو بهش گفتیم یسری زن ریا کار و بدجنس گیر داده بودن چرا اینوگفتید لارم نیست انقدر رک بگید حالا خود استارتر تشکر میکرد واقعیتو گفتیم 

ولی اون زنا فشاری شده بودن فکر میکنن یمشت بیمار روانین‌از اینکه ادما واقعی باشن حرصی میشن 

انگار شیطان وجودشون میخواد مردم حقه باز و فریبکار باشن و فرهنگ ایرانی همیشه دستخوش دورویی