2777
2789

چند بار عکس گذاشتم اینجا 🗿🗿🗿تعریف کردین از قیافم   خیلیا زیادی لطف داشتن ولی نکنه دروغ میگن کاربرای اینجا🗿 همش از سر رودربایستی تعریف میکنن🗿❔😭🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجا هر کی عکس بزاره میگم خوشگله😂💔

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

راستشو بخوای اره😁

🗿یه ماه دیگه میام تاپیک میزنم عکس خودمو به عنوان اکس پارتنرم میزارم  نظر بقیه رو میپرسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

چرا فکر کردی مذهبیا خرافاتین که گفتی مذهبیا و خرافاتیا نیان تو تاپیکت؟؟ امضات.

برام سوال شد فقط 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من گاهی که نمیتونم نظر بدم میرم 

روم نمیشه

البته اونقدر همه جا عکس های فیلتتر دار دیدیم توقع بالا رفته وگرنه همون همینیم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چرا فکر کردی مذهبیا خرافاتین که گفتی مذهبیا و خرافاتیا نیان تو تاپیکت؟؟ امضات.برام سوال شد فقط

یه و گذاشتم بین دو کلمه ، 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله بعضی زنای سایت اکثرا چاپلوسن و از چاپلوسی خوششون میاد 

کسی حرف حق بزنه میزیزن سرش عین سگ هار 

همونجوری که تو مهمونیها و دورهمی هاشون دورو چاپلوس و زبونباز و اهل تعارفات دروغن اینجا هم همونطور هزار صد چهره دارن و نقش بازی میکنن

نه بابا تو سیندرلا باشی تورو تخریب میکنن فک کنی جادوگر شهر اوز

🗿حالا بزار چند هفته بگذره عکسمو به عنوان اکس پارتنرم میزارم ببینم تعریف میکنن یا نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40