2777
2789

چند بار عکس گذاشتم اینجا 🗿🗿🗿تعریف کردین از قیافم   خیلیا زیادی لطف داشتن ولی نکنه دروغ میگن کاربرای اینجا🗿 همش از سر رودربایستی تعریف میکنن🗿❔😭🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اینجا هر کی عکس بزاره میگم خوشگله😂💔

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

راستشو بخوای اره😁

🗿یه ماه دیگه میام تاپیک میزنم عکس خودمو به عنوان اکس پارتنرم میزارم  نظر بقیه رو میپرسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

چرا فکر کردی مذهبیا خرافاتین که گفتی مذهبیا و خرافاتیا نیان تو تاپیکت؟؟ امضات.

برام سوال شد فقط 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من گاهی که نمیتونم نظر بدم میرم 

روم نمیشه

البته اونقدر همه جا عکس های فیلتتر دار دیدیم توقع بالا رفته وگرنه همون همینیم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چرا فکر کردی مذهبیا خرافاتین که گفتی مذهبیا و خرافاتیا نیان تو تاپیکت؟؟ امضات.برام سوال شد فقط

یه و گذاشتم بین دو کلمه ، 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله بعضی زنای سایت اکثرا چاپلوسن و از چاپلوسی خوششون میاد 

کسی حرف حق بزنه میزیزن سرش عین سگ هار 

همونجوری که تو مهمونیها و دورهمی هاشون دورو چاپلوس و زبونباز و اهل تعارفات دروغن اینجا هم همونطور هزار صد چهره دارن و نقش بازی میکنن

نه بابا تو سیندرلا باشی تورو تخریب میکنن فک کنی جادوگر شهر اوز

🗿حالا بزار چند هفته بگذره عکسمو به عنوان اکس پارتنرم میزارم ببینم تعریف میکنن یا نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40