2777
2789
عنوان

کتاب تست انسااااااانی😑🤲🏻

45 بازدید | 2 پست

بچه ها من کنکور داشتم جوگیر شدم رفتم کتاب تست گرفتم هیچیم نخوندم 

الان بدون خط خوردگی و اینا نو مونده نمیدونم چیکار کنم 

خودم ۴ گرفتم ولی الان بردم تو بازار کتاب بفروشم نصفشم نمی‌خرن 

کسیو سراغ ندارید بخواد بگیره؟ ۲ تا ۱ و خورده ای میفروشم 

لیستشم این هست
خط خوردگی نداره در حد تیک زدن  با مداد هست اونم یکی دو صفحه
روانشناسی مشاوران __ سال چاپ ۱۴۰۲
اقتصاد مشاوران ___ سال چاپ ۱۴۰۳
تاریخ مشاوران ____ سال چاپ ۱۴۰۲
جامعه شناسی مشاوران ___ سال چاپ ۱۴۰۲
فلسفه منطق مهر و ماه ___ سال چاپ ۱۴۰۲
ریاضی خیلی سبز ___ سال چاپ ۱۴۰۲
علوم فنون خیلی سبز___ سال چاپ ۱۴۰۲
جغرافیا خیلی سبز ___ سال چاپ ۱۴۰۲
عربی خیلی سبز ___ سال چاپ ۱۴۰۲

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

نمیخوای بخونی برای کنکور؟

ن بابا رفتم آزاد خیر سرم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان