2777
2789
عنوان

میشه لطفا باهام حرف بزنین

70 بازدید | 7 پست

یکیو دوس داشتم ولی اون نداشت و رفت با دختری که ۴ سال ازم کوچیکتره و پولداره و همکارش بوده و خوشگلتره و خوش اندام تره ..

کلی هم ازش تعریف کرد و الان یه ماهه که میدونم و فهمیدم و اعتراف کرده اما هیچ جور نمیتونم هضم کنم و به زندگیم برسم خودش گفت که رابطه جنسی هم دارن و رسما پسره با نشون دادن عکس دختره و بقیه تعریفاتش گفت گمشو و اینکه وقتی به دختره بی احترامی کردم گفت حق نداری بهش توهین کنی و گفتم بچه گفت بچه بچه نکنا یعنی حتی نذاشت که بچه بگم به دختره!

خلاصه امشبم رفتم چکش کردم تو تلگرام دیدم سرکارش هم حتی واسش دوساعت آنلاین شد کارفرماشم خبر داره اونوقت با من زورش میومد نصفه شب توی خونه دو کلون حرف بزنه چه برسه به سرکار !

پروفایل عاشقونه ام گذاشته و به دختره گفت زندگی😔😔😔😔چیکار کنم اخه

سلام عزیزم

باید بی خیالش بشی تا اگه قسمت شماست برگرده

تا زمانی که دنبالشی همش ازت دور و دورتر میشه

کاملا بی خیالش شو تا اگه به صلاحته برگرده ان شاالله

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
سلام عزیزم باید بی خیالش بشی تا اگه قسمت شماست برگرده تا زمانی که دنبالشی همش ازت دور و دورتر میشه ک ...

برگشتنش فایده نداره طعم یه دختر پولدار و ۴ سال کوچیکتر از منو چشیده و رابطه جنسی هم داشته و میدونم منو نمیخواد هرگز بر نمیگرده ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته اما وقتی بخاطر یه دختر دیگه به تو انقد راحت بی احترامی میکنه فقط باید ولش کنی وگرنه اسیر میشی و هیچی ازت نمیمونه خودت و خلاص کن ولش کن

خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

پس رهاش کن عزیزم

باید آدم اشتباهی رو رها کنی تا زندگی آدم درست رو سر راهت قرار بده

تا وقتی اینو رها نکردی راه رو برای مرد واقعیت باز نکردی

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
خیلی سخته اما وقتی بخاطر یه دختر دیگه به تو انقد راحت بی احترامی میکنه فقط باید ولش کنی وگرنه اسیر م ...

خیلی ناراحتم که مثل دختره ۱۹ سالم نیست و ۲۳ سالمه و پولدار که نیستم هیچ، حتی سرکار هم نمیرم و خوشگلم نیستم

پس رهاش کن عزیزم باید آدم اشتباهی رو رها کنی تا زندگی آدم درست رو سر راهت قرار بده تا وقتی اینو رها ...

ناراحتم که مثل دختره ۱۹ سالم نیست و ۲۳ سالمه و پولدار که نیستم هیچ، حتی سرکار هم نمیرم و خوشگلم نیستم

خیلی ناراحتم که مثل دختره ۱۹ سالم نیست و ۲۳ سالمه و پولدار که نیستم هیچ، حتی سرکار هم نمیرم و خوشگلم ...

ناراحت نباش سن ک عدده

۲۳سال یعنی ی دختر جوان

توام ۱۹سالت بوده خو

اونم ک تو ۱۹ سال نمیمونه میگذره

پس این که مزیت نیست

پولدار بودنم برا ی دختر برتری نیست در مورد عشق و عاشقی چون کسی که آدم و بخواد باید خودش و بخواد اگر پسره اون دختره رو برا پول و سن و کارش میخواد پس فاتحه اون رابطه از الان خونده شده

تو جوونی دوس نداری کار کنی و میتونی صبر کنی عشق واقعی وارد زندگیت میشه و تو رو برای توانایی های خودت بخواد

خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹