2777
2789
عنوان

دارم از حسادت شعله ور میشم 🗿😨

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 51 پست
یه نفس راحت بکشم ، همه هم سن و سالام میتونن برن بیرون بگردن انتخاب دارن نظرشون دیده میشه اعتماد بنف ...

کاملا درکت میکنم 

ولی این بیرون چیزای جالبیم نیست 

خیلی سخته اینکه توی یه چارچوب باشی

ولی برای آزاد شدن ازین وضع لاقل درست و بخونم تلاش کن 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت اگر از تینیجری رل زدن و گشتن با پسرا و راه رفتن توی مراکز خرید با تیپ های عجیب غریب و سایر مو ...

وقتی هیچی نمیدونی فقط میخوای یچزی گفته باشی=

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

جاری من متولد ۸۴ یا ۸۵ بود فکر کنم، شش ماه بعد از ما عقد کردن. ولی همون دو - سه سال اول ازدواج، دو تا بچه آوردن. بچه دوم که دو ماهه شد، کارشون به طلاق کشید. الان بیشتر از یکسال و نیمه که جدا شدن.

من چی بگم که تو تینجری به اسارت رفتم ( ازدواج ) 😭😂😂😂

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

بشین درستو بخون یه شغل درست درمون پیدا کنی،بعد وقتی ازدواج کردی و بچه دار شدی منت شوهرت رو نکشی که پول بده بعد بیای اینجا تاپیک بزنی شوهرم پول نمیده..یه کلمه یاد گرفتی اومدی تاپیک زدی که چی بشه؟؟؟درست رو بخون نمرات بالا بگیری کنکور رشته خوب قبول بشی

...

این جمله ای که نوشتید بیشتر شایسته خودتون هست . 

شما چه اطلاعاتی از من دارید که منو ریپلای کردید ؟ 

من هم دائما با نوجوونا در ارتباطم هم خودم دو فرزند نوجوان دارم هم قاعدتا خودم چالش های دوران نوجوانی رو پشت سر گذاشتم .پس  میدونم دارم چی میگم . استارتر هم منظور منو متوجه شد . و گفت که مشکلش بیشتر از این موارده در حد انتخاب کردن رنگ لباسش هم ازادی عمل نداره 

هر جایی لازم نیست ریپلای بزنید و اظهار نظر کنید . اونم در مکالمه ای که فقط خواننده اید و دو نفر دیگه دارن برای هم نظراتشون رو میگن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چند سالتونهباور کن اون بیرون خبری نیستتو این سن وقتت بزار روی درس خوندن کتاب خوندن، زبان یاد گرفتن، ...

خسته نباشی استاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

خستم کردن این جماعت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

یه نفس راحت بکشم ، همه هم سن و سالام میتونن برن بیرون بگردن انتخاب دارن نظرشون دیده میشه اعتماد بنف ...

داری درس میخونی؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

جاری من متولد ۸۴ یا ۸۵ بود فکر کنم، شش ماه بعد از ما عقد کردن. ولی همون دو - سه سال اول ازدواج، دو ت ...

تقصیر خانوادشه مگه سن ازدواج داشت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا کی میخوای غصه بخوری

این خانوادم جونمو به لب رسوندم برم دانشگاه هم وضع همینه یا حتی بدتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بشین درستو بخون یه شغل درست درمون پیدا کنی،بعد وقتی ازدواج کردی و بچه دار شدی منت شوهرت رو نکشی که پ ...

🗿میزونی عزیز?

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40