2777
2789
عنوان

دارم از حسادت شعله ور میشم 🗿😨

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 51 پست
منظورت اگر از تینیجری رل زدن و گشتن با پسرا و راه رفتن توی مراکز خرید با تیپ های عجیب غریب و سایر مو ...

الان تو انتخاب رنگ لباست هم دست خودت نباشه خوبه?

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پیر شدم معنی تینیجری رو نفهمیدم

نوجوانی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

چی از زندگی میخوای؟

یه نفس راحت بکشم ، همه هم سن و سالام میتونن برن بیرون بگردن انتخاب دارن نظرشون دیده میشه  اعتماد بنفس دارن روابط اجتماعیشون عالیه هعی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تینیجری کردن یعنی چه کارایی

گفتم بالاتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینا اخر عاقبت ندارن تو بشین درس بخون ۱۰ سال دیگ ک اینا افتادن تو جوب تو ی کاره ای باشی

🗿💔منظورم این نیست که تو فکر می‌کنی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعیی تنها نیسی ما نوجونیم رد کردی دیگ😂😂

🥲💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقدبدم میاد ازاینا ک میان میگن بازتوخوبی ماچی بگیم وفلان..ولی الان واجب شد ک خودم بگم باورکن زمان ما ک زیادم دورنیس خیلی چیزای ساده الان آرزو بود مثله دانلود به آهنگ ،یه بیرون رفتن ساده.تومدرسه ک کلاه لبنانی سرمیکردیم زیرمقنعه ناخنو ک ازته بایدمیزدیم شخصیتم ک تومدرسه نمیذاشتن واسه آدم همش تحقیر.سریه تارابرو ازصف میکشیدن بیرون

معلومه که نه . هر چیزی متعادل و منطقی خوبه .

😭😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40