2777
2789
میخواستم یه پولی داشته باشم ماهیانهاخه من شغلم جوریه قرارداد میبندم یدفه500میگیرم حیفم میاد همینجوری ...

ب نظر من طلا بخر بانک ک دیگ معلومه بخوای قرض الحنه هم بزاری وام رو میدن ب اونابی ک پولدارترن ن بدبخت بیچاره ها یه مقداریشم نگه دار برا خرج و مخارجت یا طلای کوچیک بخر لازم داشتنی ی تیکه بفروش. ارزش پولتم حفظ میشه

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت طبق دستور اسلامی رفتار میکنن بانک ها؟

تووی همه بانک های اصلی ،روحانی به عنوانِ مشاور مذهبی حضور داره ،ظاهر قرارداد هاشون اسلامی هست و مردم بايد به ظاهر اعتماد کنن،باطن رو خدا از ما نخواسته 

حس ششمی نيستم نیستم نیستم 🏃

تووی همه بانک های اصلی ،روحانی به عنوانِ مشاور مذهبی حضور داره ،ظاهر قرارداد هاشون اسلامی هست و مردم ...

خب ما که از باطن هم خبر داریم

اخبار و مصاحبه ها و گفتگوها رو دنبال کنی از کنار و گوشه اش کاملا میفهمی بانک ها اصلا با پول کار نمیکنند و ملک میخرند سود های ۲۳ درصد خرید املاک جریمه وام و....اینا همه نشون میده ربوی هست کارشون

همه مراجع هم نگفتن اینو

اعلان عمومی میکنن اما اونایی ک معتقدن سنت بانک حتی رفت امد نمیکنند چون میدونن ظاهر اسلامب و باطن ربوی

با من به گرمای خورشید سفر کن 🔥

کدوم آیه یا حدیث گفته

این واسه کسایی ک دوست دارند نمازاشون اثار داشته باشه

دوست دارند نسل شون حتی یه درصدم از شبه ربوی و سود ناپاک بهره ای نبرده باشند

همون نسل پاکی ک حضرت ابراهیم توی قران چند بار دعا میکنه

وقتی شبهه هست چرا باید بریم سمتش

خب ما که از باطن هم خبر داریماخبار و مصاحبه ها و گفتگوها رو دنبال کنی از کنار و گوشه اش کاملا میفهمی ...

اینهمه سرمایه‌گذاری بانک‌ها در ساخت و ساز کارخانجات و صنایع بالا دستی هم ببین،به فرض که هم معاملات قانونی و غیر قانونی کرده باشن،باز سود پولی که از معاملات پرداخت میکنن شرعی هست،،

طبق نظر تمام مراجع ،استفاده اموال‌ کسی که حلال وحرام قاطی داره ،مشکلی نداره،فقط در صورتی که یقین داشته باشیم فلان مال،عین حرام یا غصب هست،تصرف در اون جایز نیست ..صرف احتمال حرام کافی نیست..

این واسه کسایی ک دوست دارند نمازاشون اثار داشته باشهدوست دارند نسل شون حتی یه درصدم از شبه ربوی و سو ...

اول باید یه مال شبه رو یقین کنی،بعد مستحب هست از اون مال شبهه پرهیز کنی..

جایی که مال شبهه با حلال و با حرام مخلوط هست،به قسمت شبهه علم نداری و اساسا شبهه مصداق پیدا نکرده که بخوای ازش پرهیز کنی

اینهمه سرمایه‌گذاری بانک‌ها در ساخت و ساز کارخانجات و صنایع بالا دستی هم ببین،به فرض که هم معاملات ق ...

ضمن احترام اما تمام جملاتی ک شما گفتی گرچه ظاهر خوبی داره و بانک ها هم به همین استناد میکنند و ۴۰ ساله همینطور جلو رفتند ولی پشت پرده اتفاقات دیگه ای در جریانه

همین سود ثابت که خودش هزارتا عیب ایراد داره

تمام عقودی ک طبق اون وام میدن و ما امضا میکنیم به احتمال زیاد فقط یه تکه کاغذ

اخرشم میرن ملک میخرن و دلالی

اون یه درصد تولیدم ب زور و اجبار قانونه

من به این سیستم معیوب و پر از شبهه با هزارتومنم کمک نمیکنم

ربا حتی یه درصدم وارد شه اثرشو میذاره نمیگه دیگه تقصیر کیه چنددرصد عمل کردند چنددرصد نکردند 

غذا رو ک بخوری بخوای نخوای اثرشو میذاره 

حالا هزار بیا بگو من احتمال میدادم این غذا خوب بوده و...

اول باید یه مال شبه رو یقین کنی،بعد مستحب هست از اون مال شبهه پرهیز کنی..جایی که مال شبهه با حلال و ...

من تمام اصرارم اینه مخاطبم کسی هست ک دوست داره نمازش اثار داشته باشه توی همه جهات نور بیاد توی زندگیش نماز ک میخونه فردا نمازش متفاوت باشه نه ۸۰ سال فقط بالا پایین شده باشه

فرمایش شما متین ولی بانک ها اسلامی نیستند 

ضمن احترام اما تمام جملاتی ک شما گفتی گرچه ظاهر خوبی داره و بانک ها هم به همین استناد میکنند و ۴۰ سا ...

هیچ لقمه شبهه ای تاثیری در اعتقادات ما نمیگذاره،،و خدا دستور به پرهیز از اون نداده وگرنه تکلیف به ما لایطاق میشه که از طرف خدا صادر نشده..

امامان حتی با  یهو،دی هم معاملات داشته اند،مگه مال یهو،دی شبه ناک نیست؟!!!

ما نباید در مسائل دینی کاسه داغتر از آش بشیم..

ربا فقط جایی راه داره که یقین به مال ربوی داشته باشیم ،به صرف احتمال اساسا اسمش ربا نیست که بخواد حکم پرهیز از ربا یا شبه جاری بشه..تحت عنوان مال حلال قرار  میگیره..کل شیئ لک حلال حتی تعرف الحللال بعینه..تا یقین به حرام پیدا نکردی،اون مال برات حلال هست،نه شبهه!!