2777
2789
ما مأمور به ظاهریم نه باطن..

با این استدلال قطعا در ظاهر هم خواهیم موند و هیچ پیشرفت معنوی رو توی ۸۰ سال ۹۰ سال زندگی تجربه نخواهیم کرد.

احکامی ک شما فرمودین برای عموم مردم و قشرهای مختلف و چرخیدن چرخ کشور خوبه اما برای پیشرفت معنوی به اینا اکتفا کنی باختی

با من به گرمای خورشید سفر کن 🔥

با این استدلال قطعا در ظاهر هم خواهیم موند و هیچ پیشرفت معنوی رو توی ۸۰ سال ۹۰ سال زندگی تجربه نخواه ...

..و طعام الذین اوتوالکتاب حل لکم..این آیه قرآن هست که پیامبر که معنوی ترین شخص هست گفته حتی از مال یه،ود و مسیحی هم میتونید استفاده کنید..

راه معنویت اين نیست که از پیش خود دستورات سختگیرانه صادر کنیم و بهش پایبند بشیم..راه معنویت اینه که طبق دستورالعمل دین که در قرآن و حدیث و در توضیح المسائل مراجع بیان شده عمل کنیم و دنباله روی عرفان های بدون تفقه و من درآوردی نباشیم🌺🙏

حس ششمی نيستم نیستم نیستم 🏃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

..و طعام الذین اوتوالکتاب حل لکم..این آیه قرآن هست که پیامبر که معنوی ترین شخص هست گفته حتی از مال ی ...

شما با من موافق نیستید خب اشکالی نداره حق شماست

قطعا از اطرافیان کسی هست شما رو به کسی که اهل مراقبت باشه برسونه یا جسته و گریخته احوالاتشون هست

اگه این عزیزان توی طول عمرشون حتی یبارم به این بانک ها و سودها و وام ها رجوع کرده بودند من حرفم رو پس میگیرم

قرض الحسنه نه ...منظورم بانک های رایج

رییس مجلس توی تربیون مجلس خودم شنیدم گفت متاسفانه بانک های ما اسلامی نیستند ک بعد مجبورش کردند تغییرش بده

بارها مراجع غ مستقیم گفتند 

این یعنی دیگه باطنم ظاهر شده و یقین حاصل

میشه خودمونو ب کری و کوری بزنیم؟

شما با من موافق نیستید خب اشکالی نداره حق شماستقطعا از اطرافیان کسی هست شما رو به کسی که اهل مراقبت ...

اولا رئیس مجلس و خود مجلس فقط متن قانون می‌نویسند و تا مورد تایید شورای نگهبان که چند مجتهد و کارشناس دین هستند قرار نگیره،اصلا قانون اسلامی محسوب نمیشه(تریبون مجلس،بیان نظرات است نه بیان نظرات تایید شده،)

دوما،اون کسانی که اهل مراقبت هستند اگه مجتهد واقعی هستند یا طبق نظر مجتهدین واقعی عمل میکنند ،رفتارشون سرمشق هست،وگرنه در طول تاریخ امثال ابوموسی اشعری و عارف نماهایی که خودشون رو مجسمه تقوا میدونستن زیاد بودن که برای ما ملاک نیس..

اولا رئیس مجلس و خود مجلس فقط متن قانون می‌نویسند و تا مورد تایید شورای نگهبان که چند مجتهد و کارشنا ...

رییس م درباره قانونی که در آینده میخواد تصویب شه ک حرف نزد

از وضعیتی که چندین ساله حاکمِ حرف زد از گذشته تا الان

من بیشتر ب امور پشت پرده بانک ها واقفم یا کسی که از ابتدا با اینا سروکار داره؟!قطعا کسی مث رییس م

بارها گفتن ما اون محل های توزیع مشروبات و نمیدونم مراکز فحشا رو توی کشور بعد انقلاب خراب کردیم اما بانک ها رو نتونستیم 

بخش بزرگی از وضعیت معیوب اقتصاد کشور مربوط ب همین بانک هاست دیگه بانک آینده ک جلوی چشم همه ست

شما به گفتگوهای مراجع توی هربار دیدارون با مسولین توجه کن بیین توی هربار دیدار از بانک ها انتقاد کردند 

این همه نشانه

باز من بگم نه ظاهر ک خوبه!!

رییس م درباره قانونی که در آینده میخواد تصویب شه ک حرف نزداز وضعیتی که چندین ساله حاکمِ حرف زد از گذ ...

متاسفانه شما حرف رئیس مجلس یا فلان مرجع رو که کلی بیان کرده رو ملاک میدونی و این اشتباه س..در کلیات ممکنه فلان مرجع یا رئیس مجلس بگه بانک‌ها اسلامی رفتار نمیکنن،اون منظورش این نیست که هزاران معامله مضاربه ای و پرداخت سهام،یارانه،تسهیلات بانکی،قرض الحسنه ،کارمزدتراکنشهای عابربانک ها و همه وهمه غیراسلامی هست!!!

اون صرفا یک انتقاد رسانه ای کلی میکنه که شامل صدها هزار معامله خرد و کلان و حلال وحرام وقانونی وغیر قانونی میشه،،از این به بعدش وظیفه هر شخص هست که بشخصه تحقیق کنه و هر معامله بانکی که قطع به حرام بودنش پیدا کرد رو ترک کنه و هر معامله که حلال یا شبه تشخيص داد رو مجاز هست به ظاهر قرارداد اعتماد کنه و انجام بده

متاسفانه نگاه کلی نگری شما  به حرف و عمل شخصیتها بدون بررسی جزئیات ،مطابق هیچ دستور اسلامی نیست و ممکنه به بدبینی و سوءظن نسبت به افراد جامعه بشه ..

درکل از بیان نظرات شما سپاسگزارم ،موفق باشید 🙏🌺🫂

نظر مراجع متفاوته.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام