2777
2789
عنوان

کسی با نارسایی بطن راست آشنا هست

476 بازدید | 68 پست

سلام، شبتون بخیر 

کسی این مسئله رو داره یا باهاش آشنا هست؟ 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

بله متاسفانه تو ایران خیلی شایع هستشبخاطر افتادگی دریچه میترال،هایپرتانسیون ریوی،بیماریهای مادرزادی، ...

ممنونم 

شما درگیرش هستید؟ 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نخیر دانشجو پزشکی هستم بیشتر رو موارد قلبی و مشکلای بیمارا تحقیق میکنم

موفق باشید آقای دکتر 

ممنون از اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتید 

من چهار سال پیش به خاطر ضربان ۲۰۰ و چندبار از حال رفتن، درد و عرق سرد و تنگی نفس برای اولین بار مراجعه کردم... گفتن افتادگی خفیف دریچه میترال داری و تاکی‌کاردیه و دارو دادن 

تا ماه پیش هم روزی دوتا کنکور می‌خوردم 

چند ماه اخیر درد و تنگی نفسم خیلی بیشتر شده بود و حتی پله های کم رو هم نمی‌تونستم بالا برم و با وجود دارو هم ضربانم بالا بود 

مجدد مراجعه کردم و اکو یافته‌های جدید داشت... گفتن پرولاپس میترال متوسط تا شدیده، نارسایی داره، نارسایی خفیف دریچه تریکوسپید و ریوی هم هست و نارسایی بطن راست به وجود اومده. 

گفتن نارسایی به علت ضربان بالا رخ داده... 

من نخیر  دانشجو پزشکی هستم بیشتر رو موارد قلبی و مشکلای بیمارا تحقیق میکنم

این نوار همون روز هست محبت می‌کنید ی نگاه بندازید...

موفق باشید آقای دکتر ممنون از اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتید من چهار سال پیش به خاطر ضربان ۲۰۰ و چند ...

سلام وقتتون بخیر باشه

شرح حالتون خوندم واقعا طاقت فرسا و سخته 

صبر و مقاومتون قابل تحسینه

طبق تعریفی ک کردین افتادگی خفیف دریچه میترالتون بنظرم تبدیل به یک پرولاپس متوسط تا شدید و نارسایی ثانویه و حدودی بطن راستتون شده ک نیاز به این داره ک تحت نظارت دکتر باشین.

این نارسایی بطن راستتون نشون میده ک مشکل دریچه میترالتون روی عملکرد اصلی پمپاژ خونتون اثر گذاشته و نیاز به اینه ک تحت نظارت دقیق تری قرار بگیرین.

در مورد روند درمانیتون احتمال میدم ک داروهای قوی تری برای تنظیم مجدد کنترل ضربان قلبتون و کاهش بار کاری قلبتون تجویز بشه.

این نوار همون روز هست محبت می‌کنید ی نگاه بندازید...

ریتم قلبتون سینوسی و طبیعی تو این نوار قلبی ک دارم میبینم.

هیچ موج اضافه یا انقباض زودرسی نشون نمیده‌.

هیچ تغییر خطرناکی در بخش های مختلف موجاش دیده نمیشه.

عملکرد الکتریکی پایه قلبتون کاملا سالمه و جای نگرانی نیست

سلام وقتتون بخیر باشهشرح حالتون خوندم واقعا طاقت فرسا و سخته صبر و مقاومتون قابل تحسینهطبق تعریفی ک ...

خیلی ممنونم از وقت و بررسی که انجام دادید 🙏🏻

ریتم قلبتون سینوسی و طبیعی تو این نوار قلبی ک دارم میبینم.هیچ موج اضافه یا انقباض زودرسی نشون نمیده‌ ...

خیلی ممنونم 

دکتر هم دیدن گفتن نارسایی بطن راست درش مشخصه و ی سری تغییرات غیر اختصاصی داره که مشکلی نداره 

منم ماه قبل بچمو ابلیشن قلب کردم

الان بهترن عزیزم؟ از چه نوعی بود برای ایشون؟ چندسالشونه؟