2777
2789
عنوان

کسی با نارسایی بطن راست آشنا هست

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 68 پست
سرکار و غیره حتی تو این هوا به هرحال کمی فشار رو به همراه داره و ناچاریم... چون میزان پرولاپس و نارس ...

خیلی سخته واقعا

چون مشکل قلبتون به صورتیه ک اغلب بی حال و خسته هستین و واقعا تو این شرایط کار کردن خیلی سخته

امیدوارم سریعتر حالتون بهبود پیدا کنه 

اگ دوس داشتین اکو و نوار قلب هایی ک از این به بعد میگیرین خصوصی بفرستین خوشحال میشم بتونم براتون تحلیل کنم

شما اطلاع دارید تپس زیر چند باشه غیرنرمال تلقی می‌شه؟

بالای ۲۰ نرمال خوب

بین ۱۷ تا ۲۰ نرمال

بین ۱۶ تا ۱۷ کاهش خفیف

زیر ۱۶ کاهش واضح

زیر ۱۳ کاهش شدید

البته تپس تنها خودش عامل تشخیص نهایی نیست

در کنارش باید اندازه بطن راست،فشار شریان ریوی و عملکرد کلی قلبتون هم بررسی بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سخته واقعاچون مشکل قلبتون به صورتیه ک اغلب بی حال و خسته هستین و واقعا تو این شرایط کار کردن خی ...

خیلی سپاسگزارم 🙏🏻

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

بالای ۲۰ نرمال خوببین ۱۷ تا ۲۰ نرمالبین ۱۶ تا ۱۷ کاهش خفیفزیر ۱۶ کاهش واضحزیر ۱۳ کاهش شدیدالبته تپس ...

من اکوی اخیرم ذکر شده ۱۳ 

اکوی پارسالم رو هم نگاه کردم نوشته بودن ۱۵/۵ اما اون موقع بهم نگفتن که نارسایی بطن راست هم دارم و تو این اکوی جدید متذکر شدن... 

ی مسئله‌ای که هست اینه که خیلی سریع داره پیشرفت می‌کنه هم پرولاپس و هم نارسایی... 

مشکلی که دارم اینه که حتی زمانی که ضربانم نزدیک ۲۰۰ هست فشارم حدود ۹ و ۱۰ هست و برای همین داروهایی که می‌خورم وقتی می‌خوان ضربان رو بیارن پایین چون فشارخون رو هم کاهش می‌دن من اذیت می‌شم 

دارویی در این زمینه هست که ضربان رو پایین بیاره اما فشار رو نه؟ 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

من اکوی اخیرم ذکر شده ۱۳ اکوی پارسالم رو هم نگاه کردم نوشته بودن ۱۵/۵ اما اون موقع بهم نگفتن که نارس ...

ببینین با توجه به اینک ضربان قلبتون ۲۰۰ هستش اما فشار خون پایینی ک روی ۹ و ۱۰ دارین نشون میده قلبتون نارسایی پیشرفته داره و احتمالا دچار هایپرتانسیون شدید ریوی هستین 

و هر گونه تغییر دارویی ک بخواین بدین باید تحت نظر متخصص قلب شما باشه من فقط میتونم راهنمایتتون کنم

بله دارویی وجود داره ولی انتخابش به ضربان قلب بالای شما بستگی داره

ایوابرادین  و دیگوکسین برای شما پیشنهاد میشه ولی حتما حتما بازم با نظر متخصص قلبتون و اجازه ایشون مصرف کنین

من اکوی اخیرم ذکر شده ۱۳ اکوی پارسالم رو هم نگاه کردم نوشته بودن ۱۵/۵ اما اون موقع بهم نگفتن که نارس ...

ببینین با توجه به اینک ضربان قلبتون ۲۰۰ هستش اما فشار خون پایینی ک روی ۹ و ۱۰ دارین نشون میده قلبتون نارسایی پیشرفته داره و احتمالا دچار هایپرتانسیون شدید ریوی هستین 

و هر گونه تغییر دارویی ک بخواین بدین باید تحت نظر متخصص قلب شما باشه من فقط میتونم راهنمایتتون کنم

بله دارویی وجود داره ولی انتخابش به ضربان قلب بالای شما بستگی داره

ایوابرادین  و دیگوکسین برای شما پیشنهاد میشه ولی حتما حتما بازم با نظر متخصص قلبتون و اجازه ایشون مصرف کنین

ببینین با توجه به اینک ضربان قلبتون ۲۰۰ هستش اما فشار خون پایینی ک روی ۹ و ۱۰ دارین نشون میده قلبتون ...

خیلی ممنونم 🙏🏻 صحبت می‌کنم باهاشون

خواهش میکنم  سوالی بود درخدمتم

سلام و وقت بخیر

جناب دکتر من دوتا عکس از اکوهام پیدا کردم... یکی برای ماه گذشته هست و اون یکی برای پارسال 

سلام و وقت بخیرجناب دکتر من دوتا عکس از اکوهام پیدا کردم... یکی برای ماه گذشته هست و اون یکی برای پا ...

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

تحلیل عکس اولتون

قدرت انقباض قلبتون خوبه قلب ضعیف نیست

دهلیز راست و چپتون یک اندازه دارن و طبیعیه

نشت خفیف میترال دارین ک نیاز به پیگیری های دوره ای داره

نشت خفیف تریسکاپید یا همون سه لتی شماست

فشار ریوی نرمال دارین

دریچه آئورت طبیعی و بدون نشت هستش

دریچه پولمونری شما نشت خفیف داره

در کل عملکرد قلب طبیعیه،نشت خفیف تریسکاپید و دریچه میترال و دریچه ریوی

اما وضعیت کلی قلب خوبه

سلام و وقت بخیرجناب دکتر من دوتا عکس از اکوهام پیدا کردم... یکی برای ماه گذشته هست و اون یکی برای پا ...

در مورد دومی

بطن چپ عملکرد طبیعی داره

دریچه میترالتون نشت خفیفشو داره ولی باید بگیری بشه خوش خیمه

نشت خفیف تریسکاپید و دریچه ریوی

دریچه ائورت و ریوی طبیعیه اوضاعش

در کل دو تا اکوی بالا پرولاپس دریچه میترال شما رو نشون میده ک خفیفه و حتما باید بگیری بشه

توصیه های ساده ک میتونم بهتون کنم

استرس نداشته باشین

از کافئین زیاد و سیگار و الکل دوری کنین

ورزش سبک و منظم روزانه در حد نیم ساعت داشته باشین

هر سال حتما اکو بدین

اگ دیدین تپش قلبتون شدید تر شد و علائمی مثل سرگیجه،درد قفسه سینه و تنگی نفس داشتین حتما با متخصصتون مشورت کنین.

سوالی بود درخدمتم

در مورد دومیبطن چپ عملکرد طبیعی دارهدریچه میترالتون نشت خفیفشو داره ولی باید بگیری بشه خوش خیمهنشت خ ...

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید و توضیحاتتون 🙏🏻

سپاسگزارم

خواهش میکنم امیدوارممفید باشه براتون شما قبلا سابقه و تجربه سکته قلبی هم داشتین؟

نه الهی شکر سابقه این چنینی نداشتم

فقط سابقه حملات آریتمی رو دارم