2777
2789

این متن چن درصد واقعیه ؟من خدم آدم قانعی ام نامزدم ولی خیلی دست و دلبازه برا خوشحال کردنم هرکاری میکنه دست رو هرررچی بزارم بگم میخوامش ن نمیگه  

ولی من چون خدش دوس دارم برام از هرچیزی با ارزش تره بارها بهش گفتم  نمیخوام چیزی ازش ولی در قبالش عشق و علاقش رو میخوام اونم چون من ب همین قانع ام گفته هرکاری میکنم تا خوشحال باشی

از این نگرانم از اینکه اینقد قانع ام خسته بشه خدایی  خیلی نامزدم برام طلا میگیره با مناسبت‌ بدون مناسبت ک باشه،  پول تو جیبی همیشه سر وقت هر ماه ۲۰ یا ۳۰ میزنه ب کارتم بیرون هم میریم  همیشه کلی برام خرج میکنه ولی نمیدونم چرا با این چیزا خوشحال نمیشم  خیلی دوسم داره نمیگم بهم توجه نمیکنه اتفاقا همین ک اینکاررو میکنه برام خرج میکنه  هوام داره موقع ناراحتی و خوشحالي تلاش میکنه تا خوشحالم کنه نشونه دوس داشتنه  ولی از این خرجا الکی خشم نمیاد 

فقط 49 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن  ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا طلا ک خرج الکی نیس

کلا هرسری بخره حالت دیگ از این چیزا بهم میخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن  ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست 

منظور از قانع بودن به معنی خرج کردن فقط برا تو نیست اینکه زن میگه خونه لاکچری بساز ماشین لاکچری بخر ...

خدش همه چیو داره تو رفاهه خونه ماشین هر کدوم  س تایی داره نیازی نداره واسه همین خرج الکی میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعضیا خرج کردنو بلد نیستن، اما تو میتونی یکم تعدیلش کنی، یا حداقل یادش بدی چجوری خرج کنه که بعدا سرمایه بشه براش

ولی اینکه هی بگی برام هدیه نخر و اینها کار خوبی نیست، یا اگه بش بگی چرا هدیه گرون برام میخری؟ کار خوبی نیست

چون وقتی بری سر خونه زندگیت و برات هدیه های ارزون بخره یا دیگه مثل قبل بهت پول نده، یا چون عادی میشه زندگی و مطمئنا کمتر از الان برات هدیه میخره، اکه اعتراض کنی میگه خودت گفتی

عادت کردی

از همون بچگی اینطوری بودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40