2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون شما رو جلوی خانوادتون کتک بزنه توی یه جای عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فلجم مگه ؟ یدونه بزنه ده تا میخوره 😬

خدا رو شکر زد و خورد نداشتیم 

اما بحثمون شه همسرم یه حرف بزنه ، من صد تا میگم بنده خدا فرصت نمیکنه جواب بده 😂 میگه بلبل وایسا بهت برسم 😅

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
تازه سابقه خیانتم داشته باشه🤦‍♀️ دونه دونه داره یادم میوفته

در اسرع وقت بزو نفقه مهریه هر حق و حقوقی داری بزار اجرا ، از کتکاشم شکایت کن همون فک و فامیلارو ببر شاهد

ینی فک و فامیلت نزدن دندوناشو بریزن تو شکمش.؟؟

همون جا یک اسنپ میگیرم ب مقصد خونه ای بابام درخواست طلاق میفرستم در خونش مردک بی فرهنگ زن جای زدن داره آخه بعدشم جلو بقیه چرااااا 

هرچی زنت رو بیاری پاین یعنی ب انتخاب خودت توهین کردی کاش همون جا توف میکردی تو صورتش 

مارا جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا 🍀🙂

اره با اون یکی مرورگر اومدم

با کدوم یکی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببخشید این خانومو مستقیم بیمارستان اعصاب و روان بستری کنید چون احتمالا یه مشکلی چیزی داره

نمیدونم والله، ۱۴ ۱۵ سالی میشه که ازدواج کردن

میگن وقتی این آقا اومده خواستگاری همه خانواده مخالف بودن ولی خانوم گفته اگه نزارین ازدواج کنم خودمو میکشم🤦‍♀️

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00