2777
2789
عنوان

دلم شکسته

238 بازدید | 19 پست

نزدیک ۹سال پیش من رو حرف پدر شوهر حرف زدم و اسم دخترام رو خودم گذاشتم اون مذهبی میگفت و من اسم ایرانی گذاشتم از اون موقع از من خیلی بدش میاد به حدی که جواب سلامم نمیده حتی از دخترامم خوشش نمیاد یه خورده اخلاقش گنده ولی به منو بچه هام میرسه بدتر میشه با جاریایی دیگم خوبه حداقل جواب سلام اونا رو میده دیر به دیر میرن میگه کجا بودین چرا نمیایی ..منو انگار نمیبینه ..

امروز رفته بودیم با جاریم خونشون برا عرض تسلیت ..برادرشون فوت شده ..

من سه بار گفتم تسلیت میگم انگار به دیوار گفتم 

ولی جاریم گفت جوابشو داد 

خیلی دلم شکست 

به خدا تا حالا کاری نکردم دلشو نشکستم تا جای ممکن رعایت کردم حتی به شوهرم میگم حق نداری بهش بی احترامی کنی .

چطور رفتار کنم باهاش شما بگین 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی ولش کن تو حال خودش باشه

نمیتونم تحمل کنم .مادرشوهرم باهام خوبه این خودش سیستمش یه جوریه به من که میرسه بدترم میشه 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

ای بابا خوبه باز حداقل توقع نداشته اسخ پدرومادر یا عمه و خاله شونو بزاری

نه فقط اسم دخترامو نمیاره ازشون خوشش نمیاد ..انقدر بیمحلی کرده دخترام ازش میترسن ..

عزیزم یه بار تسلیت گفتی بسه

وقتی جواب نداد نباید برای بار دوم و سوم می گفتی

کلا به سمت کسی که به سمت تو نمیاد نرو؛ وگرنه باعث خاری ات میشه

و از کسی که به سمت تو میاد‌ هم رو برنگردون. 

سعی کن تو روابط دو طرفه باشی.

بی تفاوت و عادی باش و اگه‌باهات بد رفتار کرد، ازش فاصله بگیر

نه فقط اسم دخترامو نمیاره ازشون خوشش نمیاد ..انقدر بیمحلی کرده دخترام ازش میترسن ..

اون که سر همون لجبازی بچگانس مادرشوهرم من همیشه میگه محبت نوه بستگی به علاقه داشتن به عروسه وقتی عروسو بخای بچشم میخای 

اون که سر همون لجبازی بچگانس مادرشوهرم من همیشه میگه محبت نوه بستگی به علاقه داشتن به عروسه وقتی عرو ...

اره کلا بچه‌های منو نمیبینه ..نه پسرمو نه دخترامو 

مادرشوهرم اونجوری نیس ولی پدرشوهرم 

عزیزم یه بار تسلیت گفتی بسهوقتی جواب نداد نباید برای بار دوم و سوم می گفتیکلا به سمت کسی که به سمت ت ...

ازش فاصله گرفتم خیلی دیر به دیر میرم خونشون تا دعوتم نکن نمیرم ..به خدا خسته شدم .. خیلی اذیتم کردن که واقعا حوصله توضیح دادنشو ندارم ..

همیشه به مامانم میگم منو به زور شوهر دادی بدبختم کردی 

ازش فاصله گرفتم خیلی دیر به دیر میرم خونشون تا دعوتم نکن نمیرم ..به خدا خسته شدم .. خیلی اذیتم کردن ...

عزیزم از پستت فهمیدم دختر عاقل و قوی ای هستی

با بدرفتاریِ دو نفر که تو بدبخت و خوشبخت نمیشی.

زندگی خیلی وسیع تر از اینه که چهار نفر با رفتارشون بتونن خوشبختی رو از تو بگیرن قشنگ من.

همین که صبور شدی خودش یه خوشبختیه‌.

میدونی چقدر استعداد داری؟ اگه بتونی استعدادهاتو شکوفا کنی خوشبخت هستی

همینکه خیلی جاها خودخواهی رو کنار گذاشتی یعنی رو به پیشرفتی.

جدی میگم و با کلی مطالعه به اینا رسیدم.

بقیه زندگیت هم برای پیشرفت شخصیت و رشدِ بچه هات تلاشتو ادامه‌ بده..

رفتار اونام واست مهم نباشه. هر کسی با رفتارش خودشو نشون میده

اره کلا بچه‌های منو نمیبینه ..نه پسرمو نه دخترامو مادرشوهرم اونجوری نیس ولی پدرشوهرم

اخه پدرشوهرت چه عتیقه ایه که مهم باشه تو و بچه هاتو تحویل بگیره خخ.... تو جوونی بچه هاتم که کوچولو هستن کلی فرصت رشد و پیشرفت دارن ؛ واقعا مهم نیس یه مرد سن بالا تحویلشون بگیره یا نگیره. پدرشوهرت خودش داره فرصت لذت بردن از نوه هاشو از خودش میگیره. شماها نیازی ندارین اون ببینتتون. 

عزیزم از پستت فهمیدم دختر عاقل و قوی ای هستیبا بدرفتاریِ دو نفر که تو بدبخت و خوشبخت نمیشی.زندگی خیل ...

خیلی ممنون .واقعا نیاز دارم کسی دلداریم بده  به خدا قسم تا به حال پیش همسرم نگفتم که پدرت بهم بی محلی میکنه . باخودم گفتم .میگم بهش میره میگه قضیه کش پیدا میکنه پیش جاریا بدتر من خراب میشم 

الانم فقط دارم زندگیمو میکنم دیگه کسی برام مهم نیس اولویتم همسرمو و بچه هامه تمام تلاشمو این ۱۷سال زندگی مشترک کردم که بچه هام خوشبخت بشن چیزی بشن که من نشدم برای موفقیتشون از خودم زدم 

ولی رفتار بعضیا ناراحتم میکنه دست خودم نیس دیگه اون ادم صبور گذشتع نیستم

اخه پدرشوهرت چه عتیقه ایه که مهم باشه تو و بچه هاتو تحویل بگیره خخ.... تو جوونی بچه هاتم که کوچولو ه ...

پدر شوهرم عتیقه به تمام معناس حشمت فردوس سری اول چه مدلی بود اینم اونه  فقط از نوع فقیرش 

راست میگیا 🥰

خیلی ممنون .واقعا نیاز دارم کسی دلداریم بده به خدا قسم تا به حال پیش همسرم نگفتم که پدرت بهم بی محل ...

فدات. من واقعیت رو گفتم ؛ عزیزم تو تا همین جا هم زندگی رو بردی. دیگه عاقل تر از این؟

اتفاقا خوبه که به رو نیاوردی. 

فکر میکنی صبور نیستی. همینکه نمیگی و غیر از خودت و بچه ها و همسرت، بقیه برات مهم نیستن و هفده سال جلو اومدی و داری ادامه میدی، ینی عاقل و صبوری. و همینم کلی زندگیتو جلو برده. بچه هاتم آرامش بیشتری دارن اینجوری.

اگه میگفتی بهشون همونطور که گفتی هم کلی حرف و حدیث میشد هم بچه هات اذیت میشدن.

سختی های زندگی همشون برای این هستن که به ما رشد بدن. ولی بعضیا طاقت نمیارن و تسلیم سختی ها میشن. ولی تو طاقت آوردی و زندگیتو حفظ کردی. سختی ها باعث شدن صبوری کنی و تصمیم عاقلانه گفتی. این ینی برنده شدن. هر وقت تصمیم عاقلانه میگیری ینی برنده و خوشبختی.

خوش به حال بچه هات مادر به این گلی دارن. خیلی خوبه به فکر بچه هایی.

به نظرم برا پیشرفتِ بیشتر، یه برنامه واسه خودت هم داشته باش. اگه فرصت کردی ، سعی کن یکی از علاقه هاتو دنبال کنی و توش پیشرفت کنی.