2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 19 پست
پدر شوهرم عتیقه به تمام معناس حشمت فردوس سری اول چه مدلی بود اینم اونه فقط از نوع فقیرش راست میگیا ...

وای حشمت 😂😂😂

خداییش اون محل نده به آدم ، آدم خوشحال تره 😂😂😂😂

شانس آوردی که این عتیقه نیگاتون نمیکنه

فدات. من واقعیت رو گفتم ؛ عزیزم تو تا همین جا هم زندگی رو بردی. دیگه عاقل تر از این؟اتفاقا خوبه که ب ...

ممنون از راهنماییت واقعا سبک شدم خیلی وقت بود همچین ادم باشخصیتی رو تو سایت ندیده بودم ممنون که هستین و راهنماییم کردین داشتم دق میکردم همه خوابن من داشتم به حال خودم اشک میریختم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از راهنماییت واقعا سبک شدم خیلی وقت بود همچین ادم باشخصیتی رو تو سایت ندیده بودم ممنون که هستی ...

عزیزم خوشحالم حالت بهتره. 

شما لطف داری.

ممنون از خودت که هستی و سایت بالاسر بچه هاس. میدونی چقد دوسِت دارن و امیدشون به توعه.

؛ خدا نکنه اشک بریزی عزیزم خدا رو شکر کن واسه داشته هات و از زندگی لذت ببر. 

آخه اون عتیقه چیه که گریه کنی به خاطرش.

توی ذهنت آدمای بد رفتار رو بریز توی لیست سیاه. ینی آدمایی که مهم نیستن و نمیتونن روی تو اثر بذارن. با بدرفتاری شون هم شخصیت عتیقه خودشونو لو میدن، هم آخرتشونو نابود میکنن، هم استعدادهای انسانی شونو تلف کردن. اینا پیر بشن دیگه خودشون هم نمیتونن خودشونو تحمل کنن.

قربون گریه هات بشم. همیشه شاد باش و از زندگی لذت ببر. زندگی اینقد قشنگه حتی با یه چایی خوردن دورهمی کنار بچه ها و شوهرت و حتی تنهایی هم، می‌تونی لذت ببری. دیگه گریه نکن ولی تو جریان باش الان چشات با اشک، شستشو و ضدعفونی شدن. اشک ما شوره و کمش واسه ضدعفونی خوبه .... 

من اگه چن وقت گریه ام نگیره، چشامو با چایی میشورم.

نمیتونم تحمل کنم .مادرشوهرم باهام خوبه این خودش سیستمش یه جوریه به من که میرسه بدترم میشه

من چی بگم که به بچه های خواهر شوهرام طلا هدیه دادن ولی به بچه من هزار تومن هدیه ندادن 

به مادر شوهرم گفتم چرا به من اخم می‌کنی وقتی خونه ت میام

گفت از کسی خوشم نیاد این جوری برخورد میکنم فک نکن مادرشوعرم خیلی زن سروری هست نسبت به من ،بی سواد هست و من فوق لیسانس دارم ،شاغلم ،خوشگلم و با اخلاق وغیره

پدر شوهرم و شوهرم روز عروسی خواهر شوهرم دعواشون شد و پدرشوعرم به شوهرم فحش ناموس داد جلو فامیل هاشون 

درحالیکه من چند روز قبلش با حقوق خودم بر دخترشون ماکروفر خریده بودم و قبلش روز پدر و مادر و تولدهاشون با حقوق خودم جشن می‌گرفتم و هزاران توهین دیگه 

پدرم فوت کرد مثل همه اومدن مراسم تدفین و شام خوردن رفتن ،حتی یه زنگ نزدم ببینن من مردم یا زنده 

و هزاران چیز دیگه