2777
2789
عنوان

مهمونی خواهرشوهرم

1256 بازدید | 62 پست

امشب خواهرشوهرم ما و جاریم و مادرشوهرم و پسرعموهاشو دعوت کرده خونش.

عروس عموش که دخترعموش هم هست(زن و شوهر عموزاده هستن!) اوایل خیلی ساده و خودمونی بودن. زندگی ساده ای داشتن و توی یه خونه کوچیک توی یک  محله ضعیف زندگی میکردن.

الان پارسال خونه خریدن و لوازم منزل نو کردن و نسبت به قبل خودشون از یه رفاه نسبی برخوردار شدن. این باعث بالا رفتن صعودی اعتماد به نفسشون شده و مدام در حال کلاس گذاشتن و ادا اصول درآوردنشون شده. 

من خودم تحصیلکرده و شاغلم و توی بهترین منطقه شهرمون زندگی میکنم. قدبلند و خوش استایلم.از لحاظ خانوادگی سطحمون خیلی بالاتر از ایناست ولی متاسفانه اصلا اهل کلاس گذاشتن نیست.( اینجا توی فضای مجازی به شما دوستان دارم نکات مثبتم رو میشمرم وگرنه مقابل کسی اینکارو نمیکنم.) توی حرکات دست و سرم یا راه رفتنم اصلا ظرافت ندارم. در کل با این که خودمم میدونم از لحاظ سطح اجتماعی و خانوادگی و ظاهر از همشون بالاترم ولی اعتماد به نفس اونا رو ندارم و شوهرمم همش میگه اونا رو ببین چه اعتماد به سقفی دارن با اون زندگی داغون....

قصدم اصلا توهین به کسی یا بی احترامی نیست. میخوام بدونم چطور میتونم در جواب کلاس گذاشتناشون منم کلاس بذارم . علی الخصوص توی حرکات و رفتارم.

پیشاپیش از اینکه سعی در شعار دادن و موعظه کردن ندارید سپاسگذارم. فقط راهنمایی لطفا

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان نفهمیدم کی داره کلاس میزاره😏

عرض کردم اینجا فضای مجازیه شما که منو نمیشناسی. جلو خودشون که چیزی نمیگم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

کاملا درکت میکنم. منم دارم مشابه همینو تازه به دوران رسیده ها

خدا فقط به بنده هاش اندازه دلشون میده اندازه جنبه ..بعضیا فک میکنن خدا هستن ...عزیزم باهاش همکلام نشو. بی تفاوت باش متین و موقر

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

ادم باکلاس اونیه که با دو قرون پول عوض نشه قیافه نگیره هرچی داره واسه خودش داره

کسی که با پول عوض میشه بهش میگن تازه به دوران رسیده چه نیازیه مث اون باشی

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

اول از همه خودت باش بعد سعی کن همه ی حرکاتت آروم باشه 

اگه کاری رو دادن انجام بدی تند تند و با عجله انجام نده آهسته و با آرامش 

سر سفره خیلی کم غذا بکش 

اگه هم شروع کرد به پز دادن و تعریف کردن تو بهش اصن توجه نکن که دیگه فک کنه که کیه