امشب خواهرشوهرم ما و جاریم و مادرشوهرم و پسرعموهاشو دعوت کرده خونش.
عروس عموش که دخترعموش هم هست(زن و شوهر عموزاده هستن!) اوایل خیلی ساده و خودمونی بودن. زندگی ساده ای داشتن و توی یه خونه کوچیک توی یک محله ضعیف زندگی میکردن.
الان پارسال خونه خریدن و لوازم منزل نو کردن و نسبت به قبل خودشون از یه رفاه نسبی برخوردار شدن. این باعث بالا رفتن صعودی اعتماد به نفسشون شده و مدام در حال کلاس گذاشتن و ادا اصول درآوردنشون شده.
من خودم تحصیلکرده و شاغلم و توی بهترین منطقه شهرمون زندگی میکنم. قدبلند و خوش استایلم.از لحاظ خانوادگی سطحمون خیلی بالاتر از ایناست ولی متاسفانه اصلا اهل کلاس گذاشتن نیست.( اینجا توی فضای مجازی به شما دوستان دارم نکات مثبتم رو میشمرم وگرنه مقابل کسی اینکارو نمیکنم.) توی حرکات دست و سرم یا راه رفتنم اصلا ظرافت ندارم. در کل با این که خودمم میدونم از لحاظ سطح اجتماعی و خانوادگی و ظاهر از همشون بالاترم ولی اعتماد به نفس اونا رو ندارم و شوهرمم همش میگه اونا رو ببین چه اعتماد به سقفی دارن با اون زندگی داغون....
قصدم اصلا توهین به کسی یا بی احترامی نیست. میخوام بدونم چطور میتونم در جواب کلاس گذاشتناشون منم کلاس بذارم . علی الخصوص توی حرکات و رفتارم.
پیشاپیش از اینکه سعی در شعار دادن و موعظه کردن ندارید سپاسگذارم. فقط راهنمایی لطفا