2777
2789
عنوان

خودم کم بدبختی دارم شوهرمم میاد پیش من ناله میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 41 پست
شما با هم یک تیم هستید؟ اگر شب قبل زایمان بخواهی از احساساتت بگی همچین حرفایی رو همسرت بهت بزنه چه ح ...

عجب گیری کردیم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گناه نکردن ک مرد شدن انقد شرایط اقتصادی داغون درحد ی مشورت و درددلم نتونی کنارش باشی ک هیچی

بالاخره چند سالی هست که زندگی میکنم باهاش و خوب شناختمش برای اینکه توقعی ازش نداشته باشم چیزی نخوام این کارو میکنه وگرنه چرا وقتی پول دستش میاد هیچی نمیگه کارهای دیگشو مخفی میکنه خوشیاشو مخفی میکنه فقط آه و ناله رو واسه من میاره همونم نیاره

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   
این اشتباه و نکن با تو حرف نزنه میره با غریبه حرف میزنه میگ زنم همدم خوبی برام نبود یا بدون مشورت با ...

عزیزم همیشه اجازه داره حرف بزنه.منم از چالشام میگم براش ولی نشد یه بار خبر خوب بیاره.تا یکم پول دستش میاد و حالش خوب میشه به جا اینکه منو برداره بریم بیرون با دوستش میره😊آخه شما که همه چیو نمیدونین

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بالاخره چند سالی هست که زندگی میکنم باهاش و خوب شناختمش برای اینکه توقعی ازش نداشته باشم چیزی نخوام ...

باید دنبال علت باشی ک چرا بعد این چند سال زندگی این مدلیه 

باید بشینی صحبت کنی باهتش

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

روزی ۱۰بار میاد میگه،بخدا منم کشش ندارم دیگه.مثل این میمونه من هی برم و بیام از سختیای حاملگی بگم.من ...

خب حرف بزن باهاش که می فهمیش

معمولا وقتی یه چیزی درک نشده باشه و به اصطلاح غیر قابل هضم برای طرف هی می یاد میگه که سبک شه 

توعم بگو نزار رو دلت بمونه

از لحاظ روحی خسته می شین هر دو تاتون

بخدا آخه دیگه نمیکشم.همیشه میاد حرف میزنه راهکار میزارم جلو پاش اما گوش نمیده که...به حرف من گوش کنه ...

با مهربونی بگو الان توی وضعیت روحی خوبی نیستم. پا شم یه چایی بریزم بخوریم هر دومون حالمون بهتر بشه. یا پاشو یه چایی بریز....می دونی چرا هی درد و دل می کنه؟ چون تو همدلی نمی کنی. کسی که درد و دل می کنه راه حل نمی خواد. شنیده شدن می خواد. همدلی می خواد. اگر به جای راهکار دادن بگی «می فهمم باید موقعیت سختی باشه». یا جملاتی از این دست اون از تو آرامش می گیره. خودش کمک می کنه هزار بار تکرار نکنه. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

شوهر منم همینه متنفرم از این کارش بابا مرد یکم ابهت داشته باش

جالب اینه هروقت حالش خوب باشه،جیبش پرپول باشه یاد زنش نمیوفته.فقط آه و تالش برامنه

عزیزم همیشه اجازه داره حرف بزنه.منم از چالشام میگم براش ولی نشد یه بار خبر خوب بیاره.تا یکم پول دستش ...

خب همینو باید بشینید منطقی صحبت کنید 

بشین از آرزوهات بگو از جاهایی ک دوست داری ببرتت

من معتقدم زن با زبون خوشش میتونه مردا رو مجاب کنه 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

باید دنبال علت باشی ک چرا بعد این چند سال زندگی این مدلیه باید بشینی صحبت کنی باهتش

متاسفانه از اول اینطور بود و منم کم تجربه 

اولین باری که بعد عقدمون گفت فلان قدر قرض گردم از کسی من کلی غصه خوردم و ناراحت شدم از بعد اون شروع شد مدام میگه ندارم بخدا دیگه خسته شدم من از آدمای خسیس خیلی بدم میومد ولی الان همسرم ....ای کاش میتونستم اموراتمو هندل کنم برم سر کار 

باورتون میشه بعد از ۶ سال من تازه پارسال مانتو گرفتم

اگ شغل و درآمدش خوبه چرا خونتون کوچیکه پس

گفتم که،خوب پول درمیاره اما مدیریتش تو شغلش خوب نیست،نمیتونه خوب پولاشو مدیریت کنه.در لحظه خرج میکنه آینده نگر نیس

با هم حرف بزنید شما هم بگو

منم میگم.اکثر اوقات حرف میزنیم.ولی منم آدمم،دلم میخواد گاهی حرفای خوب بشنوم،خبرای خوب و خوشحال کننده

دوساله دخترمو بردم چشم پزشکی و گفته چشماش ضعیفه باید عینک بزنه امسال کلاس اوله هی امروز فردا میکنه ولی برای مامانش داشت که برای بار چندم بره کربلا

خب حرف بزن باهاش که می فهمیشمعمولا وقتی یه چیزی درک نشده باشه و به اصطلاح غیر قابل هضم برای طرف هی م ...

دیگه اینقد میاد میگه من گاهی دلم نمیاد از دردام بگم،از مشکلاتم.انگاری اون زنه و من مردم و تکیه گاهش😔