2777
2789

استرس زایمان دارم،استرس کنکور و آینده،خونه کوچیک و پول کم ذهنمو درگیر کرده.از اینورم دائم در حال آشپزی،خونه داریو بشور بسابم.بعد شوهرمم میاد میگه فردا فلان قدر چک دارم ،بدهی دارم،بنظرت شغلمو عوض کنم؟خسته ام از این شغلم،درامدش اونجور که میخوام نیست....

خلاصه همش غر میزنه.میگم بابا به من چه؟من وظیفم سر جاشه توهم به وظایفت برس.آخه کارای بیرون تو به چه‌ ربطی داره؟هزار بار راه خوب جلو پات گذاشتم گوش ندادیبه حرفم پس الان پیش من عجز و ناله نکن و اعصابمو بهم نریز

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما با هم یک تیم هستید؟ اگر شب قبل زایمان بخواهی از احساساتت بگی همچین حرفایی رو همسرت بهت بزنه چه حالی می شی؟
سنت کمه؟ آخه کنکور چه ربطی به زایمان داره؟ اینا ده سال با هم فاصله داره. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

این اشتباه و نکن 

با تو حرف نزنه میره با غریبه حرف میزنه میگ زنم همدم خوبی برام نبود 

یا بدون مشورت باهات ی کاری میکنه زندگیت بهم میخوره بعد میگ تو گفتی ب من ربطی نداره

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

شوهر منم همینه متنفرم از این کارش بابا مرد یکم ابهت داشته باش

گناه نکردن ک مرد شدن انقد شرایط اقتصادی داغون 

درحد ی مشورت و درددلم نتونی کنارش باشی ک هیچی

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

عزیزم با تو دردل نکنه به کی بگه خب

بخدا آخه دیگه نمیکشم.همیشه میاد حرف میزنه راهکار میزارم جلو پاش اما گوش نمیده که...به حرف من گوش کنه وضعش این نمیشه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

چقد بچگانه پیش تو دردو دل نکنه بره به کی بگه می فهمم خسته ای ولی اون بنده خدا چیبا هم دردودل کنین

روزی ۱۰بار میاد میگه،بخدا منم کشش ندارم دیگه.مثل این میمونه من هی برم و بیام از سختیای حاملگی بگم.منم از مشکلاتم میگم ولی دیگه شورشو درنمیارم