2777
2789
عنوان

به نظرتون زود نیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين اين قسمت كه مادرشوهرت ميكه حق نداري جلوگيري كني خودش خيلي مسيله است كه انقدر راحت بهتون دستور ميده سرت رو گرم كن اصلا خونه نمون كه بخواد برات برنامه بريزه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
۲بار اخم کن میفهمه

همینجوری که جلو بقیه فامیل جوری برخورد میکنه انگار من فقط تو خونشون پادشاهی میکنم و اون نوکر منه. درحالی که همیشه در حال پختن و شستن و سابیدنم. وای به روزی که بخوام جوابشو بدم. روزگارمو سیاه میکنه

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
نه چون رفته بوده دکتر جاریم عیب از خود جاریم بوده. منم قبلا سنو دادم دکتر گفت مشکلی نداری.

پس خیالت راحت.چند سالته؟اینجوری نگو جاریت بیمار هستش درمان میکنه خوب میشه.خدا بهش رحم کرده اگه شوهرش مشکل باروری داشت نمیشد کاری کرد خانم ها که یه کم مراعات کنن سریع خوب میشن.

هروقت گفت بچسبونش به شوهرت...بگو من خودم خیلی دوست دارم اما شوهرم میگه تا زندگیمون جدا نشده و تو خون ...

فعلا که میگم من بچه میخوام شوهرم نمیخواد. متاسفانه رو مخ شوهرمم میره همش

منم همینو میگم. خیلی آرزوها دارم که هنوز بر آورده نشده خیلی کارا دارم که باید انجام بدم.موندم با این ...

عزیزم منم دقیقاااا سریط تورو داشتم

یعنی مادرشوهرم هر دو سه هفت وقتی پسرش نبود میومد بخونمون و مخمو میخورد

من اوایل هیچی نمیگفتم و میخندیدم ولی انقدر تکرار کرد ک یه دعوای اساسی باهاش افتادم😂😂😂

دیگ نگفت.....

بازم تو ببین شرایط زندگی  خودت چطوره

ایا امادگیشو دارین و تو همسرت

ولی ب نظرم این روزهای دونفره هیچوقت برنمیگرده

من با اینک سه سال بچه نداشتم ولی بازم از دونفرمون سیر نشدم و هنوز احساس نیاز واس بچه نداشتم

اما شوهرم دیگ میخاست،اقدام کردم

ولی اگ میخای صبر کنی حتما حتما برین برای چکاپ ک خیالتم راحت باشه

همینجوری که جلو بقیه فامیل جوری برخورد میکنه انگار من فقط تو خونشون پادشاهی میکنم و اون نوکر منه. در ...

با اين اوضاعي كه داري من بهت توصيه ميكنم كه جلوگيري اتو دوبرابر بكن و از دو تا روش استفاده كن اصلا اوضاع ات براي بچه اوردن مناسب نيست خيلي رك بگو تا جدا نشم بچه نميارم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
پس خیالت راحت.چند سالته؟اینجوری نگو جاریت بیمار هستش درمان میکنه خوب میشه.خدا بهش رحم کرده اگه شوهرش ...

جاریم الان دوتا بچه داره خداروشکر.

با اين اوضاعي كه داري من بهت توصيه ميكنم كه جلوگيري اتو دوبرابر بكن و از دو تا روش استفاده كن اصلا ا ...

😂😂😂😂😂 دوتا روش؟؟؟

فعلا که قرص میخورم چون از شوهرم میترسم مادرس راضیس کنه به بچه

به نظرم تا یک سال که عادیه واصلا عیب محسوب نمیشه

آره اونم من قبل عروسی شروع کردم قرص خوردن.الانم خدارو شکر میکنم. که فعلا بچه ندارم.

جاریم الان دوتا بچه داره خداروشکر.

خدا رو شکر.اگه سن ات پایینه عجله نکن.مسافرت و تفریح های دو نفره را از دست نده. چند وقت دیگه مادر شوهر میاد بهت میگه بچه بیار شوهرت پاگیرت میشه همش الکیه گوش ندی ها😆😆مادر شوهر من بهم میگفت.😂😂

اینقد بدممممم میاد در مورد این مسائل فوووووق خصوصی نظر میدن😤😤😤😤

منم همینطور اصن متنفرم ولی کل خاندان شوهر من نظر  میدادن انقد بدم میومد

میگفتم این تصمیمیه ک فقط ب زنو شوهر ربط داره

خدا رو شکر.اگه سن ات پایینه عجله نکن.مسافرت و تفریح های دو نفره را از دست نده. چند وقت دیگه مادر شوه ...

شوهرم همینجوری پاگیرم هست. از عشقش نسبت به خودم مطمئنم. شوهرم میگه بریم بچه های بی سرپرست رو به فرزندی قبول کنیم. این همه بچه که نیاز دارن. چرا الکی خودمون بچه بیاریم.