2777
2789
عنوان

به نظرتون زود نیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 59 پست

استارتر

ینی الان باهم تو یه خونه هستید؟

باهم عذا میپزید؟

درکش سخته واقعا 😓😓😓😓

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم همین عقیده رو دارم. ولی میترسم شاید مشکلی داشته باشم از بس رو مخم رفته.

نگران نباش الکی ام رو خودت عیب نذار. تاخیر انداختن توی بارداری اصلا خوب نیس ولی به شرط این که شرایط روحی و‌جسمی زن و شوهر ایجاب کنه و حتتتتتما به خصوص همسرت احساس نیاز به بچه کنه وگرنه اشتباه محضه چون بعد از بارداری باید زخم زبونای اون رو بشنوی که من بچه نمیخواستم تو اصرار کردی.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
مگ این چیزیه ک مادرشوهرت تصنیم بگیره باید ببینی خودت  و همسرت امادگی داری یا نه ب اون چ ربطی ...

فعلا که اقدام نمیکنم. چون مطمئنم تو تربیت بچه ام دخالت میکنه

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
کاملا با حرفت موافقم ولی منو ترسونده

بيخيال اكه مشكلي هم باشه چه الان چه چند سال ديكه فكر كن با اقدام اول بگيره هنوز زندگي ات اولشه مستقل نشدي بايد درگير بچه بشي

همه عالم گير دادن به من براي بچه اما من كار خودمو كردم فكر كردي از اين حرفها به من نزدن؟

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
شاید هم پسرش مشکل داره.چرا سریع به خودت گرفتی؟

نه خداروشکر شوهرم مشکل نداره. چون عروس دیگه اش یک سال بچه دارنشده میترسه منم همونجوری باشم

بيخيال اكه مشكلي هم باشه چه الان چه چند سال ديكه فكر كن با اقدام اول بگيره هنوز زندگي ات اولشه ...

واسه همینه که اومدم اینجا تا دلم قرص بشه و بچه نیارم. چون آدم بچه دوستی هستم. تا میگن ممکنه مشکل دار باشین دست و پام شل میشه.

نه خداروشکر شوهرم مشکل نداره. چون عروس دیگه اش یک سال بچه دارنشده میترسه منم همونجوری باشم

عروس دیگه اش هم شاید شوهرش مشکل داره.چجوری میفهمین دختر مشکل داره یا پسر؟مگه ازمایش اسپرم داده شوهرت؟میخوای خیالت راحت بشه این بار که رفتی دکتر زنان بگو سونوت کنه خیالت راحت میشه.

پس هنوز وقت داری سنی نداری ولی حتما برای چکاپ هم خودت و هم همسرت ازمایش بدین از دوران با شوهرت بو ...

منم همینو میگم. خیلی آرزوها دارم که هنوز بر آورده نشده خیلی کارا دارم که باید انجام بدم.موندم با این خانواده فضول چیکار کنم؟

عزیزم مگه وقتی ادم به بچه دار نمیشه باید همه بدونن.من ۹ماه اقدامم هیچکس نمیدونه میگم نمیخوام.نزارید تو چززای شخصیتون دخالت کنن 

عروس دیگه اش هم شاید شوهرش مشکل داره.چجوری میفهمین دختر مشکل داره یا پسر؟مگه ازمایش اسپرم داده شوهرت ...

نه چون رفته بوده دکتر جاریم عیب از خود جاریم بوده. منم قبلا سنو دادم دکتر گفت مشکلی نداری.