2777
2789
عنوان

به نظرتون زود نیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 59 پست
منم همینطور اصن متنفرم ولی کل خاندان شوهر من نظر  میدادن انقد بدم میومد میگفتم این تصمیمیه ک ف ...

باید جواب اینارو مثل خودشون داد بلکه خجالت بکشن.

این دفعه گفتن کی بچه دار میشین؟باید بگیم هر وقت سرتونو از زیر لحاف ما کشیدین بیرون😏😏😏

حال من مثل اسیریست ک هنگام فرار،یادش آمد ک کسی منتظرش نیست؛نرفت😢
منم همینطور اصن متنفرم ولی کل خاندان شوهر من نظر  میدادن انقد بدم میومد میگفتم این تصمیمیه ک ف ...

آخ که نمیتونم جوابشونو بدم ، چون شانم در مقابل شوهرم کم میشه. اینجوری شوهرم طرف منو داره. ولی دلم میخواد خفا اش کنم مادر شوهرمو😂

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم همینجوری پاگیرم هست. از عشقش نسبت به خودم مطمئنم. شوهرم میگه بریم بچه های بی سرپرست رو به فرزن ...

میدونم ولی مادرشوهر به هر ریسمانی چنگ میزنه 😂😂😂😂 منم دوست دارم اون بچه ها هم گناه دارن

میدونم ولی مادرشوهر به هر ریسمانی چنگ میزنه 😂😂😂😂 منم دوست دارم اون بچه ها هم گناه دارن

ولی من که گول حرفاشو نمیخورم. اینجا اومدم دلم قرص شد.😂😂😂

برعکس این دسته مادرشوهرا

مادرشوهر من بنظر میاد اصلا با بچه دار شدن ما موافق نیست، هروقت هرکسی میگه بهش اون یه جوری میپیچونه و یبارم گفت ما که آوردیم چی شد!

در صورتی که من عاشق بچه ام. دوسال و 3 ماهه الان عروسی کردم.

خلاصه همسرمم بچه نمیخواست اما به دلیل سن راضی شد اقدام کنیم.

شاید شما هم سنتون کم نیست مادرشوهرت فکر سن و سالتون رو میکنه، یا اینکه دور و اطراف نازایی زیاد شده دیده میترسه

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 
برعکس این دسته مادرشوهرا مادرشوهر من بنظر میاد اصلا با بچه دار شدن ما موافق نیست، هروقت هرکسی میگه ...

من ۲۲ سالمه و شوهرم ۲۹ سالشه. خودش دلش بچه کوچیک میخواد لوله هاشو بسته. الان گیر داده بیارید بدین به من . 

من ۲۲ سالمه و شوهرم ۲۹ سالشه. خودش دلش بچه کوچیک میخواد لوله هاشو بسته. الان گیر داده بیارید بدین به ...

یعنی چی لوله هاشو بسته، خب نبسته بود هم روش میشد تو این سن و سال بیاره؟

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 
خوب کاری میکنی.۲۲ سالته عزیزم زود واست.حداقل بزار ۲۶ سالت بشه بعد اقدام کنید.

انشاالله هر وقت احساس نیاز کردم. اقدام میکنم. صبحی میگفت دیشب خواب بدی دیدم دیگه جلوگیری نکن.تعریف نمیکنم خوابم چی بود ولی بد بود از امشب دیگه حق نداری قرص بخوری😂😂😂

آخه من موندم منو چی فرض کرده؟؟؟😂😂😂

ولی جالب بود.مادر شوهر منم اخراش اینا میگفت من فقط میخندیدم.اخرش گفتم اگه مریض بشه خدایی نکرده تا صبح نخوابه زنگ میزنم شما بیاید من حوصله شو فعلا ندارم😂😂دیگه نگفت

ولی جالب بود.مادر شوهر منم اخراش اینا میگفت من فقط میخندیدم.اخرش گفتم اگه مریض بشه خدایی نکرده تا صب ...

خیلی باحال گفتی دمت گرم😂😂😂