2777
2789
عنوان

مهمون ناخونده😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 80 پست
مامانم میگه اگه به روشون بیاری شخصیت خودت پایین میاد اونا با این کارشون خواستن بسوزوننت که اگه به رو ...

اصلا نمیخواد چیزی به رو بیاری. یک زنگ چند ثانیه ای بزن بگو جشنم کنسل شده والسلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونیم کیک و غذا رو هماهنگ کنی بعدا تحویل بگیری 

اونا هنوز نختنش 

کنسلش کن ی روز دوستاتو و بیان همونارو بگیر  سعی م کن تو همین هفته باشه ک از میوه هام بشه استفاده کرد😆😆😆😆

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
میان کلی هم اذیت میشی بعدم به ریشت هر هر هر میخندن. حالا ببین کی گفتم

همین دیگه.مامانم میگه پس حتما مارو هم دعوت میکنی ناراحتی میکنی.بخاطر همین نمیخوام دیگه نشون بدم ناراحتیمو

من بودم به مادر شوهرم رک می‌گفتم خرج رو مادرم داده و نمیخوام بچه تو تولد باشه برا همین دعوت نکردم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من جات بودم اول اینکه به مادر شوهر همون لحظه محترمانه میگفتم من قرار مهمونی بزرگ نداشتم فقط یه دورهمی دوستام است که گفتم شما و مامان خودم هم باشید.ودر اخر اگر حرف اضاف زد مهمانی رو شد درصد کنسل میکردم با شوهرم دوتفره میرفتیم کافی شاپ حشن نیگرفتیم بعدم عکسامو میزاشتم پروفایل که بدونن جشنم کنسل نشده

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
مامانم میگه اگه به روشون بیاری شخصیت خودت پایین میاد اونا با این کارشون خواستن بسوزوننت که اگه به رو ...

مادر اشتباه میکنه عزیزم

تو ی کاری کن اونا بسوزن

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

جلوی همشون از مامانت تشکر کنم بگو همه ی کارا و میوه و فلان و فلان و مامانم زحمت کشیدن تا بفهمن همش پول داداششون نیست.وقتیم اومدن بگو مگه اینکه مامانتون دعوتتون کنه بیاید اینجا وگرنه برای دیدن برادرزادتون که نیومدید البته با خنده و شوخی ک یوقت دعوا نشه 

همه جا تسویه کردم هم رستورانو هم کیکو.از جیبم میره

نمیره اگه موکولش کنی برای ی زمان دیگه

شوهرم راضی نیود اما من گفتم زشته اخه نامزد بودم خلاصه کلی مامانم تدارک دید اینا تشریف اوردن مادرشوهرم بچه های شلوغ خاهرشوهرامو اورده اما میگع اونا بالاخره اختیارشون دست پسر غریبه س اجازه نداد شوهراشون ....بدبخت زنیکه میترسید بهم کادو بدن ..دلم گفتم جهنم ...شوهرم برام آویز طلا خریده بود واییی اینا داشتن خودکشی میکردنااا ...مادرشوهرم با من یه بلوز برا زن 70ساله بهم داد همین .. بعد ک رفته بودن خونشون با شوهرم دعوا کرده کلی چرا طلا رو ندادی من بهش کادو بدم اصن چرا تولد گرفتی ....اههه بدش دیگه دعوتشون نمی کنیم فقط عکسارکو نشون میدم بسوزنااا

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
من جات بودم اول اینکه به مادر شوهر همون لحظه محترمانه میگفتم من قرار مهمونی بزرگ نداشتم فقط یه دورهم ...

الان اگه ابنکارو کنم پول رستورانو کیکو که تسویه کردم از جیبم میره دوستامم کنسل کردن اونا انترا هم قهر میکنن نمیان همه غذاها رو دستم میمونه