2777
2789
عنوان

مهمون ناخونده😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 80 پست

کنسلش کن بع اعصاب خورد شدنت نمی ارزه بعد فرداشبم بروخونه مامانت اینا باهم به جشن کوچولو بگیرید ..والا بیان بخورن بگن قبافشو برا ما گرفت فلان کرد و.....

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف نیس ببریشون رستوران 😣😣😣😣

همینو بگو.تازه پارسال که تولد گرفتمو دعوتشون کردم یکیشون برام چادر رنگی اورد یکی روبالشتی یکی هم یه پارچه لباسی که به درد مادربزرگمم نمیخورد

عزیزم من ۵ماهه زایمان کردم دیدن من نیومدن تازه یکیشون پسرشو ختنه کرد منو نگفت.اون یکی هم عید مهمونی ...

ب روشون نیاری بخدا زن نیستی

حالا بشینین هی بهتون توهین شه

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
نمیشه رستوران رو تاریخش رو عوض کنی؟ بعد بگو کنسل شده . روز بعد با دوستات برو حالش رو ببر

اره فکر خوبیه به اونا بگو کنسل شد بعد پس فردا یا دوز دیگع به رستوران سفارش بوده برا دوستانت برو والا دنیا مگع چن روزه قیافه خواهرشوهر مادرشوهرم روز جشن تولدت تحمل کنی من یبار دعوتشون کردم یه عمر پشیمونم 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

چقدر اشتباه کردین که نگفتین به مادر شوهرتون 

این که کیو دعوت میکنید هیچ ربطی به کسی نداره حتی اگه ارجحیت دادن دوست به خاله وخواهر شوهر به نظر بد باشه اما این تصمیم شما بوده و به نظرم وقتی اومدن بعد از تموم شدن مهمونی ن خیلی ملایم وقتی کسی نبود بهش بگید مادر جون زحمت کشیدین زنگ زدین به خواهرا اما دفعه بعد بذارید خودم زنگ بزنم لطفا اینجوری میفهمه که یعنی بخوام بگم خودم زنگ میزنم 

به خودت برس و قیافه نگیر چون دور از ادبه 

اگر هم بچه هاشونو جمع نکردن بگو که اینکارو کنن خیلی محترمانه

خدا جون مرسی بابت تمام داده هات و نداده هات
همینو بگو.تازه پارسال که تولد گرفتمو دعوتشون کردم یکیشون برام چادر رنگی اورد یکی روبالشتی یکی هم یه ...

میان کلی هم اذیت میشی بعدم به ریشت هر هر هر میخندن. حالا ببین کی گفتم

عزیزم من ۵ماهه زایمان کردم دیدن من نیومدن تازه یکیشون پسرشو ختنه کرد منو نگفت.اون یکی هم عید مهمونی ...

پس حق داری ناراحت باشی. بیخیال اگه اومدن انقدر بگو بخند که انگار نه انگار اصلا به روی خودت نيار اینجوری بیشتر حرص میخورن 

ب روشون نیاری بخدا زن نیستی حالا بشینین هی بهتون توهین شه

مامانم میگه اگه به روشون بیاری شخصیت خودت پایین میاد اونا با این کارشون خواستن بسوزوننت که اگه به روشون بیاری معلومه به هدفشون رسیدن