2777
2789

خوب دوستان ببخشید پیامم یکم طولانیه. مشکلم اینه من بین لبای واژنم برامدگی همش زیاد در میاد بعد میره خودش‌نمیدونم مال اصلاحه چیه ولی اخه مال اصلاح باشه که اون لا مو درنمیاد اصلا که بخوام بزنم که بخواد موی زیرپوستی بشه. درکل الان یه هفتس دوتا برامدگی کنار هم هست که دردم ندارن و رنگ پوستن و یکی دیگه هم هست اون یکم درد داره فشار بیاد. من نگران اون دوتام که درد ندارن رنگ پوستن و قبلا هم بود ولی میرفت الان یه هفته مونده. اینم بگم بهداشت رو من رعایت میکنم واقعا هواسم هست ولی خوب بازم اینطوره. نمیدونم دکتر چی باید برم اگه خواستم برم زنان ؟ و اینکه چجوری واسش تعریف کنم روم نمیشه بعدشم باید ببینه؟ من مشکلی ندارم اگه باید ببینه درواقع ببینه بگه چیه راحت شم ولی خوب میخوام بدونم چجوریه؟ باید چکار کنم اونجا؟ رابطه هم نداشتم تا حالا با کسی بگم بیماری گرفتم. 

به جز دکتر حالا اگه کسی سایتی ایرانی یا خارجی سراغ داره بشه عکس گزاشت و بگن چیه اینجا بگین لطفا با اونم اوکیم حداقل قبل دکتر اینم انجام بدم مرسی

بجز دکتر به کسی نشون نده

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیخاد عکس اونجا رو بذاری ملت ببینن همون برو دکتر زنان حتما زودم برو معاینه میکنه میبینه بهت میگه ...

باید چی بگم همینارو بگم یا بگم کلا معاینه کنه ؟

مجردی؟ حتما دکتر زنان برو . و حواست باشه متخصص یا فوق تخصص باشه که یه موقع چیزی نگه از زندگی بیفتی

بله گفتم. یعنی چی چیزی نگه از زندگی بیفتی متوجه نشدم