2777
2789

مگه کسی رو میبرن؟ من برای تموم خرید هایی که رفتیم دوتایی رفتیم با همسرم حالا ۱۰ سال پیش میبردن کسی رو الان گمون نکنم والا 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

وقتی ادم دغدغه نداشته باشه واسه هر مسئله ی بیخودی خودشو درگیر میکنه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرای منم تنهایی با نامزدشون رفتن

منطقیش همین یکی دیگه لباس رو میپوشه چرا مادر شوهرش رو ببره اخه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

والا من ۱۴ سال پیش رفتم خرید عروسی کسی باهامون نیومد.مامانم ناراحت بود میگفت واست ارزش نزاشتن.ولی بعدا میگفت اینجوری بهتر بوده بدون حرف و حدیث بود‌

فقط واسه لباس عروس اومدن اونموقع که کاش اونم نمیومدن🙄

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بیکار و مریضه دیگ دنبال اینه دعوا بندازه اگر پسرش آدم بود ناراحتی از زنشو پیش ننش نمیگفت

از این مادر این پسره بعید نیست 

بدبخت عروسه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
والا من ۱۴ سال پیش رفتم خرید عروسی کسی باهامون نیومد.مامانم ناراحت بود میگفت واست ارزش نزاشتن.ولی بع ...

منم‌خواهرم ۱۱ سال پیش فقط برای لباس عروس مادرشوهرش و مامانم اینا باهاش رفتن روانیش کرده بودن ۳ روز دنبال لباس بودن یکی میگفت یقش باز یکی میگفت آستین نداره و فلان

منم‌خواهرم ۱۱ سال پیش فقط برای لباس عروس مادرشوهرش و مامانم اینا باهاش رفتن روانیش کرده بودن ۳ روز د ...

برای منم والا سره لباس عروس مادرشوهرم و خاهرم پریدن به هم😭🤣

هعییی چقدر استرس کشیدم من

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

منم‌خواهرم ۱۱ سال پیش فقط برای لباس عروس مادرشوهرش و مامانم اینا باهاش رفتن روانیش کرده بودن ۳ روز د ...

ما یکی از اقوام فقط مادرعروس‌ باهاشون رفت بهترین خریدارم کردن

حالا مادرشوهر من بود عمراهمون راه میفتاد بیاد

...I  ♡love♡ you and it's killing me

اگر در ارتباط با اون تاپیک میگی ، منظور اون کاربر این بود که در مورد خریدها نظر پسرش رو نپرسیدن و پسر فقط حکم کارت کشیدن و پول دادن رو داشته. 

به نظر من هم این کار اشتباهه. 

داماد هم باید نظر بده و با هم به نتیجه برسن. 

خوب میگه عروسم مامانش و اینارو برده منو نبرده

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

بنظر منم دلخوریش بی جا بود

ولی یه کمم برام جالب شد بعضی مادرا انقد علاقه و درگیری به بچشون دارن سر همچین چیزی ناراحت میشن. مادرشوهر من نفهمید کی لباس خریدیم چی پوشیدیم چکار کردیم اضلا پول داشتیم یا نه… انگار غریبه داشت ازدواج میکرد نه پسرش

برای منم والا سره لباس عروس مادرشوهرم و خاهرم پریدن به هم😭🤣هعییی چقدر استرس کشیدم من

اصلا چندتا سلیقه بشه یه چیزی خیلی بد دقیقا خواهر منم اینطور شد اصلا سر لباس عروس رسما دعوا راه افتاد