2777
2789
عنوان

وا یعنی چی عروسم تنها رفته لباس عروس خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 5910 بازدید | 286 پست
من ی بار نامزدی کردم و بهم خورد همه باهام اومدن هم طرف من هم اون شخص از مامان و خاله و دایی عمه و بچ ...

😲این همه چرا ؟

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

اگه منظورت به تاپیک پر بازدید مادر شوهر دلش نخواسته با عروسش بره ناراحت بوده که انتخاب کرده و پسرش ف ...

آخ گفتی👍👍👍

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا این مدل مادرشوهرا رو باید کلا آدم حسابشون نکنی تا بفهمن. آخه عروس چرا واسه لباس خودش باید نظر شناها رو بپرسه. بعد میگن چرا مادرشوهرا فحش میخورن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بهتره اینطوری جبهه گیری نکنیم. پسره ناراحت شده و موضوع رو به مادرش گفته.بله پسر باید یاد بگیره که در ...

من خیلی عصبیم 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

من اون تاپیک روخوندم 

بنده خدا گفته من اصلا نخواستم برم یا نظر بدم 

چرا نظر پسرمو نپرسیدن فقط کارت کشیده 

البته که زشته چه طور مادر دختر بره 

پسر از زیر بته در اومده !!!

همون قدر که مادر دختر ارزو داره 

مادر پسر هم ارزو داره 

یا کلا مادردختر نمیرفت یا رفته باید مادر اقا هم میرفت 

حالا این هیچی 

نظر اقا هم نخواستن 

خیلی زشته 

شاید لباسی برداره برا مجلسشون مناسب نباشه از نظر فرهنگی خانواده و اقوام 

اینم هیچی 

اینکه هر جا برا خرید مادر اقا نیاد عین همون تاپیک که بیشتر خانمها گفتن اینطور ...

واقعا ظلمه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عروس مادرشم برده بوداگر خودشون دوتایی میرفتن کسی حق دخالت نداشتاما اینکه مادرشو برده و فقط نظر مادرش ...

😐اع وا من نمیدونستم داماد رو نبرده با خودش این دیگه خیلی غیر منطقی پس حق میدم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

واقعا این مدل مادرشوهرا رو باید کلا آدم حسابشون نکنی تا بفهمن. آخه عروس چرا واسه لباس خودش باید نظر ...

عادی ترین عروس نی نی سایت:

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

وقتی عروس بامادرش میره انتخاب میکنه بعد دامادو واسه پول دادن میبرن باید داماد بامادرش بره کت وشلوار انتخاب کنه به عروس بگه بیاپولشو حساب کن

این زندگی مشترک نیست واحترام توش نیست

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

😐اع وا من نمیدونستم داماد رو نبرده با خودش این دیگه خیلی غیر منطقی پس حق میدم

اره

حتی اگر دامادم میبرد همراه خودش و مادرش بازم بی احترامی بود به مادر شوهرش

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اگه منظورت به تاپیک پر بازدید مادر شوهر دلش نخواسته با عروسش بره ناراحت بوده که انتخاب کرده و پسرش ف ...

خیر ایشون ناراحت بوده چرا از ایشون مشورت نگرفتن

بعد هم پسرش اصلا ناراحتی نداشته

کاش نسل تفکرات مثل شما هرچه سریعتر منقرض شه. ما لباس عروس عروسمون رو روز عروسی فقط دیدیم و تو هیییچ خریدی ما دخالتی نکردیم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
خب دیگه اون داماد خودش باید مسئله رو حل کنه وقتی زندگی مشترک زندگی شخصی نیست که خرید ها باب میل یه ن ...

قبول دارید تو این سایت بیشتر خانم ها بدون اینکه کل ماجرا و جزئیات رو بدونن یا حتی کامل تاپیک رو بخونن ، با پیش زمینه منفی یا تجربیات بدی که نسبت به مادرشوهر و .... دارن ، نظر میدن؟؟ 

نه من اینطور فهمیدم که داماد هم برده نمیدونستم حتی داماد هم نبردن پس دیگه واویلا از الان مشخص قرار چی بشه

چرا انقدر بزرگش میکنین طفلی صدبار گفتش که کی گفتم منو نبردن با خودشون منظورش این بود نظر پسرمو نخواسته و فقط برا کارت کشیدن با خودشون بردن

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....