مگه کسی رو میبرن؟ من برای تموم خرید هایی که رفتیم دوتایی رفتیم با همسرم حالا ۱۰ سال پیش میبردن کسی رو الان گمون نکنم والا
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
من ی بار نامزدی کردم و بهم خورد همه باهام اومدن هم طرف من هم اون شخص از مامان و خاله و دایی عمه و بچه های ریز و درشت اگر خدا قسمت کنه ی روز بخام ازدواج کنم یه نفر حتی مامان خودمم نمیارم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگر در ارتباط با اون تاپیک میگی ، منظور اون کاربر این بود که در مورد خریدها نظر پسرش رو نپرسیدن و پس ...
خب دیگه اون داماد خودش باید مسئله رو حل کنه وقتی زندگی مشترک زندگی شخصی نیست که خرید ها باب میل یه نفر باشه حالا تو خرید لباس عروس رو کاری ندارم چون بهترین شب یه آدم و خیلی از مردا هم گیر الکی زیاد میدن
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
اون بنده خدا یا دنبال بحث بود یا نتونست منظورشو برسونه
منظورش این بود عروسش بدون داماد رفته لباس عروس پسندیده و نظر نپرسیده
🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای.تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
اگه منظورت به تاپیک پر بازدید مادر شوهر دلش نخواسته با عروسش بره ناراحت بوده که انتخاب کرده و پسرش فقط پولش و حساب کرده و هیچ نظری از داماد نخواسته اگه مادرشو انقد دوست داره عروس که نظر مادرش بیشتر از همسرش مهمه گووووووه میخوره ازدواج میکنه بیشینه ور دل ننش
👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ب نظر من وقتی مامان عروس رفته ایشونم باید میبردن اینجوری بی احترامی کردن بهش شاید برا این ناراحته
حتی نظر داماد رو نخواستن
تعجب آوره
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave