2777
2789
عنوان

وا یعنی چی عروسم تنها رفته لباس عروس خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 5912 بازدید | 286 پست
من اون تاپیک روخوندم بنده خدا گفته من اصلا نخواستم برم یا نظر بدم چرا نظر پسرمو نپرسیدن فقط کارت کشی ...

من‌نمیدونستم نظر پسر هم نپرسیدن حرف من این بود از هیچکدوم از طرفین نباید کسی میرفت دو نفری میرفتن و تموم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا دروغ میگی ؟؟ همچنین برای شما کامنت گذاشتم ؟؟ تو که ادعای تفکر داری ، حتی به خودت زحمت ندادی تاپی ...

بهر دلیلی پسرشون نرفته آیا داماد شاکی بوده یا مادر داماد؟؟؟ پس متوجه باشین ایشون حسادت داره چرا مادر عروس رفته این نرفته

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چرا انقدر بزرگش میکنین طفلی صدبار گفتش که کی گفتم منو نبردن با خودشون منظورش این بود نظر پسرمو نخواس ...

والا حق داشته.

دختره ورپریده خدا نصیب نکنه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ما برای عروس خودمونم این بودیم ابداااااا دخالتی نکردیم. اباس عروس رو عروس باید بپینده نه ننه داماد

خوب اینا  ننه عروس بردن و نظر داده 

اصل کاری که داماده نبردن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اینجا همه بچه دارن ولی بچه هاشون هنوز به سن عروس و داماد شدن نرسیدن و فقط از عروسا دفاع میکننبزار ای ...

ده سال دیگه اگر کاربرا ثابت بمونن و موقع مادرشوهر مادرزن شدنشون بشه تاپیکای سایت خیلی جاذاب میشه😂😈

خودش گفت که پسرم اومده بهم گفته ناراحتم که چرا تو انتخاب اصلا نظرمو نخواسته فقط گفته بیا کارت بکش ما ...

اگه اونم باشه پسرش باید با دختر خانم مطرح کنه بازم به مادر داماد ربطی نداره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
ارهحتی اگر دامادم میبرد همراه خودش و مادرش بازم بی احترامی بود به مادر شوهرش

منطقی این دو نفری برن اول تاپیک هم گفتم بردن یکی شروع یه بحث بی پایان

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بهر دلیلی پسرشون نرفته آیا داماد شاکی بوده یا مادر داماد؟؟؟ پس متوجه باشین ایشون حسادت داره چرا مادر ...

پسر شاکی شده اومده مادرسو در جریان گذاشته.

خودت رو بزار جای اون مادر.

حتما پسر یا برادر تداری که اینجوری جبهه گرفتی.

کارشون غلط بوده

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اگر در ارتباط با اون تاپیک میگی ، منظور اون کاربر این بود که در مورد خریدها نظر پسرش رو نپرسیدن و پس ...

آره آفرین یاحداقلش اینه که برای احترام یه تعارف به مادردامادمیزد چی میشد مگه بخدا این چیزا ارزش نداره بخای دعواراه بندازی

چرا انقدر بزرگش میکنین طفلی صدبار گفتش که کی گفتم منو نبردن با خودشون منظورش این بود نظر پسرمو نخواس ...

خوبی عزیزدلم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اگه اونم باشه پسرش باید با دختر خانم مطرح کنه بازم به مادر داماد ربطی نداره

چطور همه چی به مادره عروس ربط داره؟؟