2777
2789
عنوان

وا یعنی چی عروسم تنها رفته لباس عروس خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 5911 بازدید | 286 پست
اصلا مشکل همین بود و داماد حس کارت بانکی بودن بهش دست داد😃💔

حق داره والا.من بودم عطای اون دخترو به لقای مامانش میبخشیدم😑

والا خانواده داماد خیلی صبوری کردن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

وقتی عروس بامادرش میره انتخاب میکنه بعد دامادو واسه پول دادن میبرن باید داماد بامادرش بره کت وشلوار ...

خود پسر ناراضی نبوده هاااااا به اینم دقت کنید شاید وقت نداشته و ...

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی عروس بامادرش میره انتخاب میکنه بعد دامادو واسه پول دادن میبرن باید داماد بامادرش بره کت وشلوار ...

دقیقاااا از اول زندگی شروع کرد فتنه بازی خب یکم تحمل کن دختر خوب برید زیر یه سقف بعد روی خودتو نشون بده

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

عروس مادرشم برده بوداگر خودشون دوتایی میرفتن کسی حق دخالت نداشتاما اینکه مادرشو برده و فقط نظر مادرش ...

آره این خیلی سلیطه بوده عروسه

یکی نیس بگه تو اون لباس عروسو میخوای واسه داماد بدبخت بپوشی اونو حداقل میبردی

...I  ♡love♡ you and it's killing me

خیر ایشون ناراحت بوده چرا از ایشون مشورت نگرفتنبعد هم پسرش اصلا ناراحتی نداشتهکاش نسل تفکرات مثل شما ...

برو به بار دیگع تاپیکو بخون من اگه عروسم همچین گوهی بخوره همون روز میفرستمش ور دل ننش

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
وای بنده خدا هزار دفعه توضیح داد میگفت پسرم ناراحت شده ک چرا آدم حسابش نکردن و مادرو دختر باهم رفتن ...

نه خب من اینو نفهمیده بودم فکر کردم پسر رو بردن اینکه اونم آدم حساب نکردن پس چرا ازدواج کرده طرف

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

خود پسر ناراضی نبوده هاااااا به اینم دقت کنید شاید وقت نداشته و ...

خوده پسر ناراضی بوده خانوم😐 حتی اعتراض استارتر بنده خدا همین بود نه نبردن خودش!

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

خیر ایشون ناراحت بوده چرا از ایشون مشورت نگرفتنبعد هم پسرش اصلا ناراحتی نداشتهکاش نسل تفکرات مثل شما ...

چرا دروغ میگی ؟؟ 

همچنین برای شما کامنت گذاشتم ؟؟ 

تو که ادعای تفکر داری ، حتی به خودت زحمت ندادی تاپیک اون خانم رو کامل و درست بخونی. 😉

عادی ترین عروس نی نی سایت:

ما برای عروس خودمونم این بودیم ابداااااا دخالتی نکردیم. لباس عروس رو عروس باید بپیسنده نه ننه داماد

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
😲این همه چرا ؟

نمیدونم همه ریختن اومدن من چیزی نمیدونستم رومم نبود چیزی بگم همه نظر میدادن همه دخالت میکردن یادمه حتی یه چیز درست حسابی که من دلم بخاد نگرفتیم طبق سلیقه همه خرید انجام شد جز من

من اون تاپیک روخوندم بنده خدا گفته من اصلا نخواستم برم یا نظر بدم چرا نظر پسرمو نپرسیدن فقط کارت کشی ...

اینجا همه بچه دارن ولی بچه هاشون هنوز به سن عروس و داماد شدن نرسیدن و فقط از عروسا دفاع میکنن

بزار اینا خودشون پسراشون عروس بگیره ببین چه قشقرقی به پا کنن

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
وای دامادم نرفته😐عجب عروسی

نه

فقط کارت بردن حساب کردن

داماد بهش برخورده 

یه عده اینجا توهین به استارتر، که اره مادر شوهر فتنه است

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
نه من اینطور فهمیدم که داماد هم برده نمیدونستم حتی داماد هم نبردن پس دیگه واویلا از الان مشخص قرار چ ...

بله گلم تاپیک و من از اول خوندم اتفاقا مادر داماد خیلی با ادب و منطقی بوده 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

خودش گفت که پسرم اومده بهم گفته ناراحتم که چرا تو انتخاب اصلا نظرمو نخواسته فقط گفته بیا کارت بکش مادر شوهره اصلا هم ناراحت نبود که نظرشو نخواستن 

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....