2777
2789
عنوان

یه پیج زدم تو اینستا

70 بازدید | 15 پست

راجب ادیت این چیزا

دیشب ساعت ۴ پستش کردم

تا الان ۳ هزار نفر دیدن با ۱۰۰ لایک

با فالور های صفر🥲😂

خیلی شاد شدم

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو ساعت اوج باید پست میکردی

من یه پیجویه پست گزاشتم هشتگ و ابنام زدم سر دوساعت هزارتا فالو کردن،پیجم هنوز همون یه پسته شدم دوهزارتا

میفروشمش کسی میخاد😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

تو ساعت اوج باید پست میکردیمن یه پیجویه پست گزاشتم هشتگ و ابنام زدم سر دوساعت هزارتا فالو کردن،پیجم ...

ساعت اوج کدوم ساعات هاست

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
ساعت اوج کدوم ساعات هاست

فک کنم ساعت ۱۰ شب تا دو منم خوب نمیدونم بزن گوگل

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

تو ساعت اوج باید پست میکردیمن یه پیجویه پست گزاشتم هشتگ و ابنام زدم سر دوساعت هزارتا فالو کردن،پیجم ...

چند می‌فروشی 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

چند می‌فروشی

نمیدونم مزنه اش چنده؟🤣

والا نمی‌دونم 🤣

میخایش؟

آره برای پیج کاری می‌خوام اگر اوکی باشه

مفتی میدمش ولی نمیدونم چجوری باید بدم

نمیخام هیچ اثری از خودم بفهمی🤣

مفتی میدمش ولی نمیدونم چجوری باید بدمنمیخام هیچ اثری از خودم بفهمی🤣

نه بابا حالا مفتی نه ولی اگر بازدید داره می‌خوام 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹