2777
2789

بخدا دهم مون سرویس شد .از صبح تا شب کار می کنیم زحمت می کشیم پول درمیاریم.بچه هامون آواره. اونوقت داداش اون یکی که کارش کم هس راحته زنش دایم پیش بچه‌هایش هس.استراحتش به موقع.تفریحش به موقع.

هی میگه آخییی فلانی مدل ماشینش باید با مدل ماشین شما یکی باشه. خونش باید شبیه خونه شما باشه. شوهر نفهم من هم هی از دهن بچه هاشو بگیره بده به داداش.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نداشتیم همچین چیزی

مادرشوهروپدرشوهرمن اگه بچه های دیگه داشته باشن هی میکوبن توسر اونی که نداره واز اونی که داره میکنن برای خودشون اصلا نداری بچه ندار براشون مهم نیست خداروشکر راحتیم

خب رودربایستی نکن با خنده بگو عزیزم لطفا شوهرمن را باهیچکس مقایسه نکنید ، صدهزار ماشاالله بهش اصلا دوست ندارم کسی پشت سرش حرفای شمارو بازگوکنه ، بعدم ما داریم همه تلاشمون را دوتایی میکنیم انشاالله جاری جون هم که بچهاش بزرگ شدن و کار کرد خیلی زود پیشرفت میکنن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من خواستگاری داشتم مادرش گفت عروس رو میبرم خونه خودم ما هم رد کردیم چون پسره هیچ استقلالی نداشت و دس ...

باز خوبه باهات روراست بودم، شانس آوردی. بعضیا با دروغ و کلک ازدواج میکنن

فکر کنم اخلاق مادرشوهرتون این مدلی هست  برای ما که اینطوری نبودن،حتی یکی از بچه هاشون شکست مالی بزرگی خورد به نامردی پولش رو یه نفر خورد ،این پدر و مادر کار خاصی براش نکردند،در حالی که اگر می خواستند می تونستند اینکار رو بکنند

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

باز خوبه باهات روراست بودم، شانس آوردی. بعضیا با دروغ و کلک ازدواج میکنن

عزیزم من مجردم انواع خواستگار دیدم ولی همشون دروغ میگن حالا کمتر یا بیشتر خدا شاهده یه خواستگاری داشتم پسره مطلقه بود هیچی نداشت خواهرش بهم دروغ گفته بود درباره داراییش تو تحقیق فهمیدیم یا خواستگاری داشتم شغلش رو دروغ گفته بود. 

مادر شوهرمن پسر اخريش داشته باشه دخترش هم تو رفاه باشه  دوتا بچه هاي ديگه اش بميرن هم يادش نيست  حسني كه داره اهل دخالت و هر روز پيشش باشيم نيست  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خب رودربایستی نکن با خنده بگو عزیزم لطفا شوهرمن را باهیچکس مقایسه نکنید ، صدهزار ماشاالله بهش اصلا د ...

اصلا اجازه نمیدن در این مورد حرف بزنی. فضا بسته نگه داشتن و غیر شفاف. ببین مثلا من می‌دونم فلان کار به طور متوسط ماهی پنجاه تومان درآمد داره. حالا فک کن من سی تونن میبینم. بقیه ش وی میشه؟غیرشفاف هستن و اینکه وقتی شوهرت بخواد کاری کنه به بقیه گفتن هم فقط سبک کردن خودم هس.

شوهرت مقصره.اگه میبینی پولاتون و به بقیه پیشکش میکنه توام بشین خونه ازش پول بگیر که به اونا نرسه. لا ...

آخه برا کارم زحمت کشیدم. بعدشم من یه سال مرخصی بودم. از خرج لباس و تفریح و خوراک مون باید مراعات می کردیم که برسونیم