2777
2789
عنوان

مامانش بی‌دلیل ازم خوشش نمیاد💔🥺

114 بازدید | 12 پست

سلام نینی سایتی‌های عزیز،من و یه آقا پسری باهم آشنا شدیم ایشون ۲۱ سالشه و من ۲۲ سالمه.یعنی یکسال ازش بزرگترم:)

ما از کلاس دهم همدیگه رو می‌شناختیم توی یه فضای علمی تا زمانی که دوتامون وارد دانشگاه شدیم.چون دوتامون تهران بودیم ایشون پیشنهاد دادن که بیشتر باهم آشنا بشیم.ما همدیگه رو دیدیم.

دوتامون به شدت شبیه هم هستیم و به همدیگه هم شدیدا علاقه‌مند هستیم.کارمند هم هستیم.

من متاسفانه سال گذشته پدرم رو به خاطر تصادف از دست دادم و مادرم هم در شرایط روحی نیست که راهنماییم کنه.

این آقا پسر به خانواده‌اش راجع به من گفته بود و درخواست کرده بود که بیان خواستگاری اما مادرش شدیداً مخالفت کرده بود که توی فضای مجازی با کی آشنا شدی مگه تو می‌شناسی و این حرفا.حتی حاضر نشد که منو ببینه.💔خانواده‌ش پولدارن.

از اون طرف مامان من هم میگه سنتون برای ازدواج کمه!

ایشون میگن من تمام تلاشم رو میکنم تا راضیشون کنم و اگه پشت هم باشیم حل میشه،من نمی‌خوام از دستت بدم.

نمی‌دونم در چنین شرایطی چیکار کنم🥲کسی رو هم ندارم که ازش راهنمایی بگیرم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهر عزیزم وابسته نشو پسری دختریو بخاد مادرش که هیچ خدارو هم راضی میکنه

از مرز وابستگی گذشته😥😂

این آقا پسر تمام تلاشش رو می‌کنه ها اما خانواده‌اش واقعاً دارن سنگ اندازی میکنن،خیلی اذیت میکنن،در حد دعواهای شدید که اعصابش رو بهم میریزن واقعاً

بدون هیچ دلیل خاصی

سعی کن که ازین رابطه بیایی بیرون اقا پسر هنوز به بلوغ عقلی نرسیده ..اسیب میبینی .. خانواده جز جدانش ...

آخه من دوسش دارم اونم منو دوس داره

ما خیلی تشابهات باهم داریم و کمتر کسی مثل ایشون پیدا میشه.

از مرز وابستگی گذشته😥😂این آقا پسر تمام تلاشش رو می‌کنه ها اما خانواده‌اش واقعاً دارن سنگ اندازی می ...

گل دختر مواظب خودت باش به این پسرا اعتمادی نیس حداقل تا نتونسته راضیشون کنه سعی کن کم کم وابستگیتو کم کنی.. وگرنه پسره براش کاری نداره میتونه بگه یا دختری که میخامو بیاین خواستگاری برام بگیرین یا خودم میرم میگیرمش و هیچوقت نمیبین منو.