2777
2789
عنوان

وای خدا فهم بجه ها چقدر متفاوته نمیره تو‌کله ش

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 26 پست

پسر منم بعضی درس ها مثل هدیه اصلا درکی ازشون نداره میگه تخیلی هست هزار چرا میاره  دلایلش هم منطقی  هست من خودم شوکه میشم ولی خب سطح اموزش پایین هست چه میشه کرد

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من توضیح دادم براش.اما خب فکر هودش براش منطقی تر بود

زمانه ما میگفتن ماست سیاهه ما میگفتیم درسته چون چرایی تو ذهنمون معنا نداشت

ما تابعیت بی قید و شرط داشتیم

ولی بچه های حالا نه

منم پسرم کلاس اوله میگه اون شعری که میگه دستمال من زیر درخت آلبالو گم شده

مامان چه ربطی به سواد داره که میگه سواد داری🥴🤪

حالا ما مث طوطی هی میخوندیمش بی اینکه معناشو بدونیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اتفاقا دخترت اهل تعقله معلم بد سوال داده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بگو چون تو شیر آب میریخته عقلش کم بوده حواسش فقط به پول بوده نه به گوسفندا که نبره تو دره که سیل نبردشون 😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

باید یه جور دیکه ای توضیح میدادن بنظرم..چون بجه های الان کودزیلان واقعا...مث ماها نیستن راحت بگن باش ...

اره دقیقا ماشاالله  به همشون .دنبال منطق هستن

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم