2777
2789
عنوان

ورود افراد غیرمذهبی ممنوع

333 بازدید | 44 پست

من دوتا خرگوش دارم لطفا نسبت به اینکه چرا کاری نداشته باشیدخرگوشا توی قفس نیستن وازادن توی باغچم وخونم میان اوایل که خیلی کوچیک بودن خرابکاری میکردن چندجای فرش کثیف شد من فقط باشامپوفرش پارچه نمناک تمیزکردم که حالا بعدا فهمیدم حتما باید اب بخوره شرایط شستن ندارم واینکه اگه بخوام نمازبخونم یه پارچه بندازم ویه دست لباس تمیزبپوشم کافیه مشکل من موهاشونه خواه ناخواه رو لباسام مو میشینه الان نمازمن چه حکمی داره خواهشا درباره اینکه چرا من خرگوش دارم نه قضاوت کنید نه کاری داشته باشید ممنون

....این کاربری تعلیق داعم است..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه موی خرگوش نماز و باطل میکنهببخشید اینو میپرسماولین باره میشنوممادرم مذهبی افراطیهولی خرگوش داشته

چه میدونم یه نفر گفت منم نگاه کردم میگن حیوان حرام گوشته چه میدونم ربطشو 😭😭😭منم عاشقشونم

کسی قضاوتت نمیکنه راحت باش.فقط برا نمازت قسمتی از اتاقت رو نزار خرگوشت بره..یه دست لباستو هم مخصوص برا نمازت کنار بزار.

برای ریزش موی خرگوشت هم چاره کن اگه زیاد میریزه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

چه میدونم یه نفر گفت منم نگاه کردم میگن حیوان حرام گوشته چه میدونم ربطشو 😭😭😭منم عاشقشونم

والا اولین باره من میشنوم

بیشتر تحقیق کن

اگر از اطرافیانت گفته

کلا اطرافیان ببین تو از چیزی خوشت میاد باید بزنن تو ذوقت

کسی قضاوتت نمیکنه راحت باش.فقط برا نمازت قسمتی از اتاقت رو نزار خرگوشت بره..یه دست لباستو هم مخصوص ب ...

من دوتای اولو چاره کردم مشکلم مو

اگه میخوای نماز بخونی و شک نداشته باشی که جای تمیزی بخونی بهتره گوشه ی اتاق فرش رو یکم تا بکنی یه پارچه یا فرش کوچولوی تمیز بنداز نمازتو بخون

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

شما حتی اگه عین نجاست هم تو خونه داشته باشی ی سجاده پاک بنداز لباس پاک بپوش نماز بخون قبوله

خیلی ممنونم اگه موبه لباسام چسبیده باشه چی اگه تاحد ممکن برطرف کنم ولی مثلا چندتارونبینم