2777
2789

کلاس دومیا یه درسی دارن‌ک‌صاحب گوسفندان توی شیر اب میریخته و‌بعدا بارون میاد گوسفندا رو میبره...حالا معلم سوال داد امروز‌ک‌چرا سیل گوسفندار و‌برد..دخترم گفت چون بارون زیاد بوده سیل درست شده...گفتم ن چون توی شیر اب ریخته دخترم😐مامان جه ربطی داره..توضیح دادم بهش اما بازم خندید گفت ولی مامان این کوسفنداش تو دره بوده بارون اومده اب برده..

دوباره سوال داد ک صاحب گوسفندا چیکار کنه ک دیکه گوسفنداشو اب نبره...دخترم‌گفت باید موقع بارون گوسفنداشویبره روی تپه ک سیل نبرتشون...

گفتم ن...نباید توی شیر اب بریزه..دیکه گوسفنداشو‌اب نمیبره..دخترم😐

اصلا راحت قانع نمیشن بچه های الان راحت نمیپذیرن...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو هم بد توضیح دادی

باید بگی این کارمای کارش بوده

بچه ها این دوره رو به زبون خودشون قانع کن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

دخترت طرز فکره درستی داره

الکی نبرش سمت چیزای بیخود ، 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

خوب بد توضیح میدی بهش

بگو چون کار نادرستی کرده و آب ریخته تو شیر و خواسته سر مردم کلاه بذاره خدا به خاطر اون گوسفنداشو گرفت و سیل فرستاد تا درس عبرتی بشه براش و مردم رو گئول نزنه

اره اصلا هنگ بود ک اب توی شیر ربطش ب سیل چیه

نسلهای قدیم هر چیزی رو بدون فکر واز روی ترس قبول میکردن خداروشکر الان دیگه اینجوری نیست

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"