2777
2789
عنوان

سلام لطفا کمکم کنید

2290 بازدید | 36 پست

چهار روزه بدنم کهیر زده هرچقد امپول و قرص و عرق کاسنی وووووفایده نداشته لطفا کسایی که تجربه دارن بگن چیکار کنم ممنون

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قرص لوراتادین خوردی؟خنثی کندده  چیزی که حساسیت پیداکردی رو پیدا کن بخور انشالله درست میشی

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
عزیزم من شنیدم حجامت خوبه

اخه شیش صب قرار برم شمال سالگرد مادر بزرگم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

سلام

وای کهیر خیلی بده...قرص سافکسوفست خوردی؟اونو امتحان کن و چیزای گرمی اصلن نخور بجاش همش سردی جات بخور ایشالا زود خوب میشی

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"
ب پوستت کاسنی بزن...یا حنا...گرمی هم نخور...ماست و خیار حتما بخور و مایعات 

این کاراهم کردم اما کلا تاثیر نذاشته هیچی

آنتی هیستامین خوبه.دوش آب سرد هم بگیر

اینم انجام دادم بازم بی تاثیر

برو دکتر الرژی ازت تست میگیره دارو میده اکی میشی. بابای من یه مدت اینجوری بود. دکتر رفت خوب شد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سلام وای کهیر خیلی بده...قرص سافکسوفست خوردی؟اونو امتحان کن و چیزای گرمی اصلن نخور بجاش همش سردی جا ...

نه عزیزم این قرص و امتحان نکردم

برو دکتر الرژی ازت تست میگیره دارو میده اکی میشی. بابای من یه مدت اینجوری بود. دکتر رفت خوب شد

سه روز بیمارستان امام خمینیم میگه ما نمیدونیم چت شده