2777
2789
عنوان

سلام لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 36 پست
چنروزه

چهار روزه که کهیرم شروع شده سه روز میرم بیمارستان خوب نشدم هیچ بدترم شدم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
نه عزیزم این قرص و امتحان نکردم

من قرص ضد بارداری میخوردم(البته برای از بین بردن کیست تخمدان) که اولش بهش حساسیت پیدا کردم از دکترم پرسیدم اون قرصو معرفی کرد،بخور ایشالا خوب بشی

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه روز بیمارستان امام خمینیم میگه ما نمیدونیم چت شده

متخصص الرژی باید بری. بیمارستانا که نمیدونن. برو مطب خصوصی. بابای من صورتش یهو بهم میریخت لبش گونه هاش همه جاش باد میکرد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شوهرمن یه بار اینطوری شده بود فلفل زیاد خورده بود و به گلپر حساسیت داره اونم خورده بود انقدر کهیر بدنش زیاد بود پوستش تمام قرمز بود رفت دکتر چندتا قرص و پماد داد خوب شد ولی نزدیک یک هفته طول کشید

چهار روزه که کهیرم شروع شده سه روز میرم بیمارستان خوب نشدم هیچ بدترم شدم

چرا ؟حساسیت غذایی داری؟من خودم بدنم زود کهیر و قرمز میشه اگه گوجه یا تندی یا توت فرنگی بخورم

چرا ؟حساسیت غذایی داری؟من خودم بدنم زود کهیر و قرمز میشه اگه گوجه یا تندی یا توت فرنگی بخورم

تاالان حساسیت نداشتم چیزیم نخورده بودم نمیدونم چرااینطوری شده انقد خاروندم همه جام زخمه

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

دوستای عزیزم من دخترمو بخوابونم میام پیام هاتونو میخونم

تاالان حساسیت نداشتم چیزیم نخورده بودم نمیدونم چرااینطوری شده انقد خاروندم همه جام زخمه

یکم ریلکس شو نترس...گاهی آدم حتی بخاطر استرس اینجور میشه..یا بر اثر آبو هوا یا غذا....دوره داره ...تا میتونی خنکی بخور لباس نخی راحت بپوش...اگه پماد بهت دادن دکتر استفاده کن ..دوش آب ولرم بگیر ..صابون ابدا نزن..چون بو داره..عطر اسپری هم نزن...فصل بهار عامل آلرژیه

یکم ریلکس شو نترس...گاهی آدم حتی بخاطر استرس اینجور میشه..یا بر اثر آبو هوا یا غذا....دوره داره ...ت ...

مرسی عزیزم

پسرم کهیر زد بدنشو با ماست و سدر شستم خوب شد  ماست و سدر رو با هم قاطی کن

اینم امتحان کنم

پسرم کهیر زد بدنشو با ماست و سدر شستم خوب شد  ماست و سدر رو با هم قاطی کن

الان امتحان کردم بدتر ریخت بیرون