2777
2789
عنوان

سلام لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 36 پست
اولش اینطوریه هر چی هست میریزه بیرون بعد خوب خوب میشه نگران نباش گلم 🌹

ممنون از کمکت😘

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم  ما رو از احوالت بی خبر نذار  انشالله خوب خوب میشی 💋❤️🌹

فدات😘امروز باز با سدر شستم و هی بدنمو با الکل و عرق کاسنی با پنبه میزنم بدنم یه دیقه خارشش قطع میشه ولی بعدش....

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
فدات😘امروز باز با سدر شستم و هی بدنمو با الکل و عرق کاسنی با پنبه میزنم بدنم یه دیقه خارشش قطع میشه ...

سدر رو با ماست کم چرب قاطی کن بزن 

همه رو میریزه بیرون بعد خوب میشی 

پسرم اون موقع دو سالش هم نبود که کهیر زد 

سدر رو با ماست کم چرب قاطی کن بزن  همه رو میریزه بیرون بعد خوب میشی  پسرم اون موقع دو سا ...

با ماست قاطی میکنم.بیچاره پسرتون چی کشیده..خیلی سخته کهیر،ایشالله دیگه مریض نشه وسالم وسلامت باشه

با ماست قاطی میکنم.بیچاره پسرتون چی کشیده..خیلی سخته کهیر،ایشالله دیگه مریض نشه وسالم وسلامت باشه

خیلی سخت بود خیلی 

ولی خدا رو شکر خوب شد 

فدات شم انشالله شما هم خوب خوب شین و همیشه سالم و سلامت باشین 😘😘😘

خیلی سخت بود خیلی  ولی خدا رو شکر خوب شد  فدات شم انشالله شما هم خوب خوب شین و همیشه سال ...

ممنونم عزیزم