2777
2789
عنوان

ماه نهم بارداریمه و بشدت خوردم زمین+ دیدن زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 109 پست
ممنون ازتایپیکت ،منم استرس دارم

خواهش عزیزم .منم خیلی میترسم و همش تجربیات نی نی سایتی هارو خوندم بیشتر ترسیدم ولی طی تحقیقاتم خخخخخ یک نکته داره زایمان طبیعی اینکه صب کنی دردات خیلی شدید شه و بعد بری زایشگاه اگه همون اولش بری برات خسته کننده میشه و طاقت فرسا

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دذدش فقط سر بچس 

تازه خوش زا که باشی همون دردم نداره. اینقدر خود ماماها مسیر رو برش میدن که راحت بچه بیاد فقط ده روزی باید فرنگی استفاده کنید تا جوش بخوره. راستش من سزارین شدم چون دهانه رحمم اصلا باز نشد ولی دلم میخواست طبیعی باشه تا اون لبخند بزرگ رو روی شکمم نداشته باشم ولی خوب بازم خدا روشکر سالم بود کوچولوم. ان شالله هرطوری که رفتی زایمان خدا کمکت میکنه بهترینشو سر راهت قرا میده

الان زایشگاهی یا اومدی خونه

اومدم خونه عزیزم البته با رضایت خودم گفتن خطره وباید دوسه شب بمونی .حوصلم سر رفت 😑

دذدش فقط سر بچس  تازه خوش زا که باشی همون دردم نداره. اینقدر خود ماماها مسیر رو برش میدن که را ...

ممنون عزیزم خدا بچتو حفظ کنه برات😘

منم ترس از هردو نوع زايمان داشتم

فوق العاده بد دردم و مامانم همش فكر بود كه بعد سزارين چطوري منو جمع و جور كنه

اما خدا برام طوري خواست كه طبيعي زايمان كردم

و به هيچ عنوان بچه دومم رو سزارين نميكنم!! همش ميترسم دور از جونم شرايطم جوري باشه كه مجبور به سزارين بشم😂

نه شكمم پاره شد نه بخاطر بخيه دو تيكه شد نه زير شكم اوردم اين از زيباييش..

بعد زايمانم تميز تميز خودمو شستم 

نوار گذاشتم و يه شرت سفت پام كردم

سزارين خيلي كثيفه همين جوري بدون شرت ميخابي زيرتم ببخشيد پر خوووون و يكي با دستكش مجبوره شياف بزاره برات در حالي كه نميتوني تكون بخوري!!!

۱- درد زایمان فقط همون لحظه نیست، تا بخوای فول شی هم درد داره که شدتش متفاوته

۲- آیا اون خانم شکم اولش بود؟ 

۳- همه آستانه تحمل دردشون یکی نیست 

۴- همه مثل هم زایمان نمیکنن و شرایط زایمان و وارد شدن سر به لگن و غیره فرق داره

۵- چه کار بدی که اجازه دادن زایمان طبیعی رو نگاه کنی شاید اون خانم در حال زایمان راضی نباشه، ماما چکارست اجازه بده 😆

۶- هم زایمان طبیعی عوارض داره هم سزارین،  براز آدمهای مختلف هم فرق میکنه. بعضی ها بسیار راحت زایمان میکنن و بعدش هم سریع روپا میشن

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم