2777
2789
عنوان

ماه نهم بارداریمه و بشدت خوردم زمین+ دیدن زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمن دیده فکرتو خوندم😅😅😅😅😅

خخخخ نه اون نیست.میگم اتفاقی رفته دیگه یعنی چیزمیز تمیز بوده😆نمیخواستم بپرسما با حدس اشتباهت مجبورم کردی.دقت کن دیگه😄

Dunya Anneme deyme noulur
همین که تو زایمان طبیعی سوند وصل نمیکنن کلی خوبه

چرا انقدر از سوند وحشت داری؟ 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
چقد خوب توصیف کردی منم بااینکه جرات نمیکنم فیلماشو ببینم ولی خیلی دوس دارم طبیعی زایمان کنم امیدوارم ...

شک نکن خدا قدرتشو تو وجود زن گذاشته. یه خانومه بود صبر کرده بود درداش شدید شه اومده بود تا رسید زایشگاه معاینه شد گفتن ۱۰ سانت فوله و رفت رو تخت با فشار دوم بچش بدنیا اومد البته ماماها خیلی کمک میکنن بنده خداها

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
حتمن دیده فکرتو خوندم😅😅😅😅😅

بله همه رو دید زدم😆😆😆البته خودمم لخت بودم یه رو پوش بدون شلوار بهم دادن زایشگاه دیگه عیب و عار نداره همه یه درد مشترک دارن و کسی به فکر حجابش نیست خخخ

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....

اگر ادم ماما خصوصی داشته باشه عالیه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....