2777
2789
عنوان

ماه نهم بارداریمه و بشدت خوردم زمین+ دیدن زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 109 پست
جنبه شوخی داشته باش یه متر زبون در اوردم بیرون! که معلوم باشه شوخیه

عه زبونا رو ندیدم😆ببخش عزیزم فک کردم ریختین سرم

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
چرا دیگه تا وقت فول شدن و کیسه اب ترکیدن اونجان‌‌.بعدشم اول پستم توضیح دادم چون دوستم بود اجازه داد ...

حرص نخوردم چون نوشتی کله بچه اومد بیرون اینا رو گفتم

شما حرص نخور واسه بچت بده

من ویت بد ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی یکی از دوستام که تازه زایمان کره ناراحته که حین خروج بچه همسرش رو صدا کردن و همسرش اون قسمت رو د ...

واقعا؟ لابد خصوصی بوده اینجا که نیمه خصوصی بود ورود اقایون ممنوع بود همه بدون لباس بودن

واقعا؟ لابد خصوصی بوده اینجا که نیمه خصوصی بود ورود اقایون ممنوع بود همه بدون لباس بودن

خصوصی بود از این اتاقهای رویال،  توی اتاق وان اب و همه چی مجهز داشت 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
ولی یکی از دوستام که تازه زایمان کره ناراحته که حین خروج بچه همسرش رو صدا کردن و همسرش اون قسمت رو د ...

من تو بیمارستان جم زایمان کردم

موقع اتاق انتطار ک همه چیز آرومه همسرم بودموقع معاینه بیرون میکنن

تو اتاق زایمان هم پیشم بود ولی کنار سر من وایستاده بود و هیچی از اونجا ندید . توی هیچ کدوم از زایمانهام 

من خوش شانس بودم پس

البته پرستارها م خیلی رو قضیه حساس بودن

خصوصی بود از این اتاقهای رویال،  توی اتاق وان اب و همه چی مجهز داشت

اهان همونه. حالا خودم رفتم بیمارستان خصوصی برای زایمان در اب اسم نوشتم که از فردا کلاس های اموزشیش رو برم بهم گفتن میتونی سه نفر همراه داشته باشی موقع زایمان حتی بند ناف رو پدر قیچی کنه

ولی بنطرمن اقایون نباید ببینن زایمان رو کلا دم و دستگاه زن میزنه بیرون خیلی ترسناکه

من و که اصلا از اونجا ندید همسرم اصلااااا

ولی حضورش انصافا عالی و دلگرمی خفنی بود

خودش اولی و اومد دومی و گفت نمیام چون تحمل دیدن درد و نداشت ولی ب

زور من اومد