2777
2789
عنوان

شما فامیلاتون پیج اصلیتونو دارن

101 بازدید | 25 پست

دوستان من دوس ندارمم فامیلام تو پیجم باشن و تو عکس و فالورام (که پسرن ) سرک بکشن و بعدا برام الکی حرف در بیارن 

میخام یه پیج بزنم همه فامیلارو باهاش فالو کنم ولی سخته هم برا اونا فعالیت کنی هم پیج خودت 

کسی هست مثل من باشه ؟ راهکار شما چیه 

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکسپت نکن

اخه خیلیا ب واسطه همین فامیل ریکوست میدن 

مثلا یکی از دوستام با دوست پسرخالش ازدواج کرد . اگه دوستم پیج پسرخالشو نداشت هیچوقت باهاش اشنا نمیشد که

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

من کلا هیچ فعالیتی تو اینستا ندارم فقط اکسپلور میرم

دو تا پیج دارم یکی فامیل یکی شخصی 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من کلا هیچ فعالیتی تو اینستا ندارم فقط اکسپلور میرمدو تا پیج دارم یکی فامیل یکی شخصی

ینی دلتم نمیخواد هیچ استوری بزاری ؟

ینی دلتم نمیخواد هیچ استوری بزاری ؟

نه علاقه ای ندارم 

همش فکر میکنم اینو بزارم که چی بشه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

که کراشت ببینه مثلا :)))

کراشام یا نمیدونن من وجود دارم

یا خودشون وجود ندارن 🤣🤣🤣