2777
2789
عنوان

پسرم یکاری کرد سر سفره گریه کردم

2042 بازدید | 57 پست

نزدیک دوسالشه  منتها عین روز اولش اذیت میکنه حتی بدتر میشه روز ب روز از رفلاکسو کولیک راحت شدم رسیدم ب این مرحله رفتاراش بیش از حد دیگه شلوغ کاری داره از وقتی راه افتاده ی لقمه غذا راحت نخوردیم ن خودش میخوره ن میزاره ما بخوریم رو هوا رو سینک  غذا میخوریم. براش میکشم کلی زیر انداز میندازم میگم جهنم خالی کن بریز کثیف کن هم بخور هم بزار ما بخوریم باز پامیشه یا میاد دست میکنه تو سالاد یا میگه کل بطریو باز کنین بدین ب من ماستو خالی میکنه الانم امروز از صب انقد اذیت کرده روانیم کرده سفررو باز کردیم پاشو گذاشت رو غذام عین بچها زدم زیر گریه خیلی خسته شدم کمکی هم ندارم حداقل هفته ای یساعت ب همونم راضیم یکی نگهداره انگار دیگه کشش ندارم انقدی سرپا هل هلکی چای غذا خوردیم معده درد شبا تا صب اذیت میکنه خوابم نداره ۱۱.  ۱۲ شب میخوابه ۸ بیدارع تا شب دوباره 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذارش رو صندلی غذا

واینمیسه که یکی دوبارم انقد ول خورد چپه شد کلا جمعش کردم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بچه ها یکم شیطون تر ازقبل نشدن؟؟؟؟

پسر من فوق العاده اذیت میکنه یعنی هرکس میبنتش با اولین برخورد میفهمه 

واینمیسه که یکی دوبارم انقد ول خورد چپه شد کلا جمعش کردم

بچسبون به دیوار که چپه نشه 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بیش فعال نیست عزیزم ؟

نمیدونم میگن تا ۳ سال قابل تشخیص نیست ب پزشکشم گفتم اونم گفت هنوز مشخص نمیشه اصلا دو دقه اروم نمیگیره من ندیدم در طول روز بشینه مدام سرپا درحال خرابکاری

خب الان پسر دو ساله منم اونجوریه منم گریه کنم؟خب بچه س

چه ربطی داره من گفتم گریه کنین بله بچه اس ولی میزان صبر ادما فرق داره این فقط ی نمونه از خرابکاریش بود