2777
2789
عنوان

با شوهرم بیرون نرفتم🙂🙂

535 بازدید | 23 پست

اصلا هم پشیمون نیستم

به دلایل زیادی دوساله عقدیم میشه گفت بیشتر بخاطر شوهرم دوسال عقد موندیم

عید عروسیمه

من به شدت ادم تنهایی بودم تو دوران کرونا ۶ماه از خونه بیرون نرفتم شاید براتون عجیب باشه🤦‍♀️

میشد یک هفته حتی تو حیاطمونم نمیرفتم

تا اینکه سنتی نامزدکردم

و عاشقش شدم و هیچوقتم حاضر نیستم جدا بشم ولی

شوهرم باعث شد من از این حصاری که براخودم کشیده بودم بیرون بیام

یکسال اول هرطوری که میشد حتی سیل میمومد بخاطر ۱۰دقیقه بیرون میرفتیم روزی ۳ ۴ ساعت باهم بودیم سر ظهر ساعت۱میومد دنبالم منم به شدت خانواده ی سختگیری دارم البته هیچوقت اجازه شب بیرون رفتنو باشوهرم ندارم

بااینکه کلی باهام دعوا میکردن بابام اذیتم میکرد بخاطر شوهرم بجون میخریدم

بعد یسال اون دیگه شوق قبل رو نداشت براش عادی شد

ولی من چی؟من وابستگیم زیادتر عادت کردم دیگه تو خونه موندن برام سخت بود ولی اون منو درک نکرد همش توقع داره من اونو درک کنم

جدیدا شدم مثل خودش دیگه نه زنگ میزنم نه پیام میدم ولی اونه که میاد سمت من همش میگه مثل قبل نیستی فلانی برام مهم نیست

امروز تعطیل بود کارم نداشت ۱گفتم بریم ناهار اینقد لفتش داد شد ساعت۳ ساعت ۳هم سرامیک کار رفت رو خونمون نشد بیاد از اون طرف ۵رف

ولی با کمال پرویی ۶گفت بیام گفتم نه هرچی زنگ زد پیام داد نرفتم الان پیاماشو پاک کرده😂

من فقط شدم مثل خودش ولی توقع نداره مثل خودش باشم حتی خودشم تحمل رفتارایه خودشو نداره

هیچکدوممونم بچه نیستم خیانتیم نیست ولی خیلی صبوری کردم بارها بهش گفتم ولی بهونه های الکی منم عوض شدم

💍♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوران عقد طولانی بشه باعث این مشکلات میشه دیگه ...

دوری توی رابطه سردی و دلخوری میاره ان شاالله زودتر عروسی کنی خوشبخت بشییییی عزیزم♥️

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خب دلیلش چی بوده که ساعت یک نتونسته بیاد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یعنی الان سرد تر شدین باهم؟ دیگه مث قبل همو دوست ندارید؟ وا اینطوری ک بده مخوصا الان که وقت ازدواجتو ...

علاقمون فرقی نکرده فقط شوهرم کلی کار الکی برا خودش جمع کرده که دیگه وقتی برا من نداره توقع داره منم لال باشم

میدونه شبا نمیتونم برم بیرون از قصد شب میگه بیام دنبالت که بگه من گفتم خودت نیومدی

💍♥️

من معنی اینکه پدر و مادرا به دختر اجازه نمیدن شب با نامزدشون بیرون باشن ولی روز مشکلی ندارن را نفهمی ...

مثل اینکه روزها آلت تناسلی آقایون پنهان میشه

و فقط شب ها آشکار و قابل استفادس🤣🤣

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب دلیلش چی بوده که ساعت یک نتونسته بیاد

هیچی همیشه میگم بیا لفتش میده دیر میاد همیشه کارشه دلیل خاصی نداره تا چیزی میگم‌میگه خستم بود

ولی امروز تعطیل بود سرکار نبود

💍♥️

حق داری.خودش باعث تغییر رفتارت شده ولی اینو بگم که مردا هیچوووقت مثل اون موقع که خودشون از سر شوق و دوست داشتن زیاد میومدم سمت آدم یا تماس میگرفتن نمی‌شند اگرم بعد تغییر رفتار شما و تذکرات دوباره یکم بهتر بشند فقط از ترسه که باعث ناراحتی و بحث نشند و ما خانوما همچنان چشم براه اون مجنونیم که اول دیدیم ولی صدحیف دیگه برنمی‌گرده.