2777
2789
عنوان

با شوهرم بیرون نرفتم🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 23 پست
من معنی اینکه پدر و مادرا به دختر اجازه نمیدن شب با نامزدشون بیرون باشن ولی روز مشکلی ندارن را نفهمی ...

دقیقا😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

مثل اینکه روزها آلت تناسلی آقایون پنهان میشهو فقط شب ها آشکار و قابل استفادس🤣🤣

مگه جغده🤣🤣🤣

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه جغده🤣🤣🤣

از نظر خانواده های ایرانی بله😂🤣🤣

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هیچی همیشه میگم بیا لفتش میده دیر میاد همیشه کارشه دلیل خاصی نداره تا چیزی میگم‌میگه خستم بودولی امر ...

عزیزم دختر خوب یکبار ت اون و درک کن به نظرت اون سرامیک کار ساعت ۹ شب میاد خونتون که سرامیک کنه یا اینکه کارها توی روز رو میشه شب انجام داد دختر خوب ببین مشکل اصلی شما برنامه ریزی نکردنه شما چون اصلا از تونه بیرون نمی‌رفتند و حالا بیرون میرین احساس می‌کنید که طرف مقابل باید کف بسته در اختیار شما باشه تا شما رو فقط ببره تفریح یه نمونش خود من همسرم امروز سر کار بود طفلکی  دیشب گفت عشقم فردا سر کارم گفتم ایرادی نداره عزیزم برو گفت جمعه هم سر کارم گفتم بازم ایرادی نداره حالا خونه بودیم مثلا چیکار میکردیم گلم قبل هر چیزی زنگ بزن بهش بگو عزیزم واسه فلان روز برنامه‌ای نریز بریم بیرون  نه اینکه مثل بچه ها قهر کنی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

عزیزم دختر خوب یکبار ت اون و درک کن به نظرت اون سرامیک کار ساعت ۹ شب میاد خونتون که سرامیک کنه یا ای ...

میدونی چطوریه صدبار بهش میگم بگو نمیتونم

میگه میتونم من امروز گفت بیا دم در لباس پوشیده اماده رفتم

یهو گفت‌نمیام😐همیشه قول میده ولی نمیاد 

من یکساله دارم درک میکنم ولی اون شرایط منو درک نمیکنه خانوادم نمیزارن هروقت دلم خاست بیرون باشم

ولی براش مهم نیست اگر داداشش بگه بیا با سرعت میره ولی من نه فقط خانواده ی خودش‌ براش مهمن

💍♥️

در ضمن اینکار ها رو هم نکن که جز دور شدن ازت سودی نداره میبینی طرف اون روش و نشون داد و تو باید دنبال بدویین فهمیدی ناز کشیدن هم حدی داره بهش مثل یک خانم عاقل و بالغ پیام بده بگو عشقم تو که میدونی بابا نمیذاره شب با هم بیرون باشیم عزیزم یه خورده از دستت دلخورم  ولی لطفا میشه واسه جمعه برنامه ای نشینی باهم باشیم تو که میدونی تو تنها  عشقمی دلم میخواد لحطه لحطه کنارت باشم پپس تو هم سعی کن این محیا بشه 

مگ مجبوری به ابن زندگی یعنی چی واقعا فردا بچه به دنیا بیاری گناه اون چیه وارد این محیط یشه؟ مثلا این چ زندگی موندن به چه قیمت چقدر نینی سایتا عجیبن حاضرند به هر قیمتی بمونن خونه شوهر ک چی مثلا ارامش اهمیت به خودت چی .

میدونی چطوریه صدبار بهش میگم بگو نمیتونممیگه میتونم من امروز گفت بیا دم در لباس پوشیده اماده رفتمیهو ...

خب عزیزم تو میتونی با ناز و عشوه کردن اون سمت خودت بکشونه نه با قهر ببین دختر خوب اومدی دم در و دیدی گفتم نمیتونم قهر نمیکردی با زبون میگفتی عشقم من دلم برات یه ذره شده یعنی یه دیدنت رو ازم دریغ میکنیزبون بازی کن فکر کن دوست دختر دوست پسرین 

مگ مجبوری به ابن زندگی یعنی چی واقعا فردا بچه به دنیا بیاری گناه اون چیه وارد این محیط یشه؟ مثلا این ...

عزیزم طرف هنوز نامزده و گویا یه پدر دیکتاتور داره و اینکه دوران نامزدی مثل خونه داریی نیست متاسفانه هنوز آقایون اون تعلق خاطر کامل رو به همسرشون ندارند بر عکس زن ،و اینکه اسی کاملا وابسته به همسرش و فکر میکنه بی اون اجازه نداره جایی بره یا کاریی بکنه بالعکس این تصور اونه